0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Geçen sene 1 sınıfa başladı kızım ve saç diplerinde egzamalar oluştu iki sefer doktora götürdüm verdikleri hiç bir işe yaramıyor. Güzelim gür ve kıvır kıvır saçları egzama yüzünden ne halde. Başka veliler gorse ne düşünür bilmiyorum bu konu yüzünden kızıma kötü bakılsın istemiyorum. Ne yapicam ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum çok üzülüyorum bu konuya

8 Cevaplar

0 oy
(980 puan) tarafından
Ayhh çok küçük ya kıyamam. Cnm bnmde var egzamam ensemde yazın rahatlar kışın kötü oluyor kaşıntısı. Kanozol şampuan rahatlatıyor. Malesef geçmiyor bu illet sadece hafifliyo. Banyo yaptırırken çok sıcak suyla yıkama oda tetikliyor. 
-Reklam-
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Benim kızımda atopic dermatit var saçı için mustela kullandım sampuanini şükür geçti hergun yikaman lazım ama canım vücudu içinde kremler kullanıyorum tam geçiyor sonra tekrar başlıyor hep aynı döngü gercekgen çok illet birsey
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Mustela şampuanın içine biberiye yağı damlat her gün yıka şifa olur inşallah 
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Çok pis bir ilet benimde ellerimde var, bende ilaç kullanıyorum öyle geçiriyor. Başka bir doktora götür farklı doktor görmesi iyi. Ayrıca ben ellerime beyaz dut suyu sürüyorum çok iyi geliyor. İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi. Kızının saçına sür faydasini görürsün. Beyaz dut bir 2 yemek kaşığı kaynamış suyun içine at 8 dakika kaynat ılık olunca sür 1 saat beklet bunu 3 günde 1 kere tekrar et.
0 oy
(731 puan) tarafından
 Badem yağı iyi geliyor bana ama çocuk için sağlıklımı bilmiyorum
0 oy
(10,447 puan) tarafından
Bnm kızım 2 yaşında o da sadece arka tarafını çok kasıyor öyle ki kıpkırmızı oluyir azar azar küçük sivilce var gibi bende acaba nede oluyor diyordum hemen bı Dr göstermek lzm geçmiş olsun bu arada
0 oy
(4,309 puan) tarafından
Aklı başında bir insan ufacık bir çocuğa kötü bir gözle bakmaz aklı başında değilse saçında egzama olsa da bakar zaten o konuyu kendinize dert etmeyin. Böyle geçmeyen egzamalar için fonksiyonel beslenme öneriliyor diyet yaptırılıyor genelde. Instagramda hastalanmayancocuk hesabı var bir ona bakın isterseniz 
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Ben vichy in şampuanı ile kurtuldum. Kanazol saçı kurutuyor. Vichy yağlandırdiği için haftada 2 kez yetiyor arada normal şampuan kullanabiliyorum 
(75 puan) tarafından
Acaba kızım için uygun olur mu ki
(2,087 puan) tarafından
Siz görüntü kötü deyince benim de pul pul döküldüğü günler aklıma geldi. İmkan varsa doktora yoksa eczacıya da sorabilirsin yaş sınırı var mı bilmiyorum. Deneyin bence. Pahalı biraz ama uzun süre yetiyor her seferinde kullanmaya bile gerek kalmayabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 258 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,105 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 125 göst.
6 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Smr evin (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,176 soru

24,165,574 cevap

335,579 kullanıcı

...