0 oy
136 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (325 puan) tarafından

Normalde Xiaomi almayı düşünüyordum ama kahve makinam karaca hatır siyah olan airfryeri da karacaninkini alıp takım yapmak daha mantıklı geldi sizce hangi ürün daha kullanışlı 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,124 puan) tarafından
Altus kullanıyorum ve memnunum
(325 puan) tarafından
Bu iki ürün arasında kaldım bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla her markanın kullanıyorlar zaten çok kötü yorum yoksa karaca da kullanılabilir. Ben de xiaomi var sadece biraz küçük 
(325 puan) tarafından
Mi home uygulamasiyla mi kullaniyorsun uygulamayla kullanımı kolay olur diye xmi almayi düşünüyordum ben
tarafından
Onun bana tek faydası mutfakta değilken sallamak için bildirim geliyor bir de bitince bildirim geliyor o iyi oluyor. Tarif internette çok var zaten ayarı da fırın gibi uygulama güzel ama olmaması da zarar değil. Karaca kaç litre
(325 puan) tarafından
4  lt karaca
tarafından
Yarım litre baya fark eder mi acaba. Kafanı çok karıştırmiyim pek fark yok gibi görseline göre seçebilirsin bence :)
(325 puan) tarafından
Dünden beri bayağı araştırdım aslında ama kafam karıştı gerçekten ama karaca alacam galiba takım bozulmasın diye denerim bı olmazsa değiştiririm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
17 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
11 cevap 265 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sehnazmurat1 (75 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 108 göst.
15 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Feriha12 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,117 soru

24,053,995 cevap

329,821 kullanıcı

...