0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Bi kızım var ardımda bırakacagım zorunlu sezeryan olacagım 2 gün ayrı kalıcam ondan bi yandan ona üzülüyorum bi yandan sezeryan agrılarım korkularım stresle nasıl başa çıkabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(271 puan) tarafından
Amin canımm
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
Ne kadar kaldı dogumunuza bnde oğlumu ardımda bırakmak zorunda kalacam benimde zorunlu sezaryan olacam Rabbim yardımcımiz olsun 
(271 puan) tarafından
15 gün;(
(802 puan) tarafından
Az kalmış benim daha var 30. haftaya girecem
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Umarım herşey cok guxelcve kolay gecer canim. Bebeğini de alir diğer yavruna kavusursun :) ilk kez mi sezaryen oluyosun? Cikinca usume geliyo insana yaninda yedek pike gotur ben goturmustum. Hemşire turk kahvesi ic demisti cafeden soylemistik. Ameliyat olurken kafanı fazla hareket ettirmemeye calis.dua et sure oku rica etsem bana da dua eder misin nur topu gibi bi bebegim olsun :))) Bi de bol bol yürü. Pek agri sizi olmaz dikkat edersen. 
0 oy
(6,812 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun ♥️ sağ salim kavuş yavruna ahh biz anneler hep evlatları düşünürüz her koşulda 
0 oy
(2,691 puan) tarafından
Benim de en fazla 12 günüm var. Kimsem yok. Kızımı hastaneye götüreceğim. Anneme çok ihtiyacım var ama vefat etti. Sezaryenle mi ugrasayim hastanede neler çekeceğiz onu mu dusuneym. Oğlum 2 yaşında inşallah 2 gün durur. Sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 323 göst.
16 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 444 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysedemir42 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 264 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 641 göst.

Kategoriler

1,473,798 soru

24,129,933 cevap

333,966 kullanıcı