0 oy
545 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar bu kangurudan alicam da sey soracam smdik benim kiz 21 gunluk bunu yenidogan aparati ile kullnmk isityorum kizimin kilosuda suan 2900 bi sakincs olurmu birde popo kismi oturur gibiyi ya kanguruda eğesi batmaz demi

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
ben korktugum icin kullanmadim hic
tarafından
Bnde korkuyorum vallha
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
İlk 2-3 ay yeni doğan aparatını kullan 
tarafından
1 aylikken kullanmami diyordun canm
(4,875 puan) tarafından
1 ay için çok küçük canım ya.
tarafından
Hmm tamam  canim o zaman az daha bekleyelim bnm ev buyuk   mutfakts oluyorum is fslan yaparken onun sesini duyamiyorum kucagmda isimi yaparm diye dusunmustm
(4,875 puan) tarafından
Ana kucağı oluyor hatta bu hafta a101 e geliyor sanrm ondan alsan senin için daha iyi olur. Sonuçta hareket edersin bebekte rahatsız olmaz
tarafından
Bi bakaym canm teskkr ederim
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ilk ayları bilmiyorum ama 3- 4 . Aydan sonra çok kullanışlı bi kanguru 
tarafından
Teskkur ederim kuzum
0 oy
(636 puan) tarafından
Bende bordosu var 3 lü set almistim. Daha da erken almadigima pisman oldum oglum cok sevdi ve abartisiz soyluyorum heryere giderken kanguru kullandim hala kullaniyorum ama eskisi kadar degil bebek arabasina biraz alisti. Benim oglumun gazina da cok iyi gelmisti
tarafından
Cok sevndm canm bende alaym o zaman sence 1 aylikken kullanilirmi
(636 puan) tarafından
Kesinlikle al canım ama en azından 40ının çıkmasini bekle bence. Icin rahat eder
tarafından
Tamam canm benim zaten az kaldi kirkmizda
(636 puan) tarafından
Kışlık örtülü olarak 3 lü set almistim örtüsünü tavsiye ederim  kisın sogukta iyi oluyo.siteden incelersin ama tabi  sen bilirsin :)
tarafından
Onu bende gordumde biraz pahali 109 tl 170 tl de kanguru 45 tl de yenidogan abarati bsya pahalo olur sanki
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben çok memnunum bu markayı kullanıyorum ama 3 aydan sonra başladım ben kullanmaya çok büyük özgürlük ve çok rahat hem bebek hem senin için. Evde gazi çok olduğunda 5 dakika bildiriyorum hem gazi çıkıyor hemde hemencecik için de uyuyor. Evi bile buna bebeği koyarak yapıyorum 
tarafından
Oo super canm bende hemen sipars veriyim o zaman
0 oy
tarafından
Ben oglum 1 bucuk aylıkken kullanmaya basladim o kadar harika bise ki içinde cok rahat ediyor. Mesela uykusu geldiginde arabasında asla uyumaz ama kanguru da uyur. Şuan 16 aylik ve hala kullaniyoruz
tarafından
Masallah canim bende siparis verdim insallah menmun kaliriz benm ptircik kiz erken dogdugu icin kilosu az ama ilerleyen zamanda kullnamk nasio olur
tarafından
Insallah canim 3 kiloyu gecince kullanmaya başka aparatiyla birlikte
tarafından
Tamam canim benim teskkur ederim
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Biz 4 ayligiz hala kullanmıyoruz kemikleri çok hassas daha canım dikkat et 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Bende kullandım halada kullaniyorum cnm memnunum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler