0 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (15,059 puan) tarafından

20 günlük evliyim eşim askeri personeldi izni bitti gitti kaynana da tek kalmasın diye yanımda kalıyor kayınpederle kahvaltı ettik duş alcam su hazırla bana dedi o mutfakta oturuyor 2 tane sofra bezi vardı fırınım kurulmamış fırının üstünde mutfak çakmağı da bezlerin üstünde nasıl olduysa çakmak yanmış sofra bezleri alev almış tavana kadar bende bamyoda suyla uğraşıyorum kaynanam sesleniyor ama su sesine duysamda anlamıyorum hazır ediyorum suyu anne gel diyorum gel yangını söndürmeye diye bağırıyormus kendi totosunu kaldırmaz asla ev yanıyor karton alev almış benim kaynana hala deli dana gibi nur diye sesleniyor 5 dk içinde oldu hepsi geldim ki mutfak yanıyor sofra bezlerini hemen balkona attım kartonada geçmiş onu söndürdüm duvar kap kara is kaynanam oturuyor o gün anladım ki ben bu aileden çok çekeceğim :) insan kalkıp atmaz mi hemen duvar sofra bezleri ocağın bir bölümü zarar gördü nedense aklıma geldi birden ne alaka dersiniz belki ama bende bilmiyorum ne alaka :)

22 Cevaplar

+1 oy
(21,847 puan) tarafından
Bu posttaki yorumları okuyunca ne m.al Kaynanalar daha doğrusu insanlar olduğunu anladım. Ve bir kez daha hayret ettim 
(21,847 puan) tarafından
Benim kayinvalidem ile ilgili anlatacağım bı kötü anım yok.  Sadece bı kere çocuğunuz olmuyosa tedavi olun kızım yaşınız daha fazla geçmeden demişti ahdhdh. Halbuki evleneli 6 7 ay falan oluyodu ve biz daha çocuk düşünmüyorduk. 27 yaşında evlenmistim. Onlara göre geç bı yaş tabi ahshdhdh. O zaman bı gıcık olmuştum hafiften. Başka da hiç kötülugunu görmedim. Bu da kötülük değil de zaten.
(15,059 puan) tarafından
Eşim asker benim ki benden torun istiyordu izine gelince başbaşa bırakmıyordu
(21,847 puan) tarafından
Seninki tam numunelikmis zaten
-Reklam-
+1 oy
(1,866 puan) tarafından
İlk cocugum düşük yapmıştım ama sancilarim baya vafdi zaten enfeksiyon kaptım gece ateslenmistim ertesi gün oldu doltor parça kaldıysa kürtaj edecez gel bakalım dedi hiç unutmam gurbetteyim beni yürüyerek hastaneye götürdü yolda kaynima kıyafet bakıyor ve ben sancılar içinde kıvranıyoum kaynimim arabası da vardı ama yürüyerek götürdü doktor parça var ama adetle atar adette gel dedi eve dönerken ben sancidan yine geberiyorum hadi pazara gidelim demez mi ben gelmiyorum sancım var diyup tek başıma eve geldim o animi hiç unutmam resmen ben sancidan olurken o kıyafet pazar derdindehdj umrunda değildim o zaman anladım asla bir anne gibi olmayacağını 
(15,059 puan) tarafından
Suyum bitti 33 haftalık gebeyim hastaneyle yatırdılar tek başıma kaldım hastanede doğuma giderken annem İstanbuldan geldi onlar da hastaneye doldu diyeceklerim bu kadar
(1,866 puan) tarafından
Abooovv senin daha betermis gercekgen Rabbim kimseye muhtaç etmesin insan unutmuyor unutamıyor sonra derler ki gelin değil bizjm kizimizsiniz niye biz görmüyoruz

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 884 göst.
+1 oy
22 cevap 608 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 314 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,077 soru

23,865,776 cevap