0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar merhabalar..bebegim 42 gunluk.. dışarı her cikardigimiz zaman zorlaniyorum esim isten geliyor bebek arabasini asagi dusurmek icin ..gidiyor sonra eve giriceyim zaman gene geliyor isten

Şimdi ben kenguru aldım ..acaba bebegim henüz cokmu küçük ona koymak icin..ve 0.3 aylik  kullanila bileni aldım.. kullananlar en erken ne zaman kullandiniz..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
yenidoğan aparatı varsa kullan 
tarafından
Bilmiyom o kismini ama 0 3 aylik icinde uygun yazmis
tarafından
hepsinde öyle yazıyor nerdeyse ama 40 günlük bebek için erken. yaz google çıkar kanguru için yenidoğan aparatı ondan alırsın ya da sling de iş görür
tarafından
Tamamcanim teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan küçük kanguru için. Sling alabilirsin
tarafından
Ah keşke almadan sorsaydim..tamam canım teşekkürler ondan da alayim artik yapacak bir sey yok
tarafından
Bisey olmaz aşkım kanguru da lazım 6 aydan sonra. Ben slingi 8 aya kadar kullandım prematüre olduğu için kızım kilosu az yeni bıraktım. Kanguru alicam
tarafından
Tamam canım
tarafından
Çok uzun şal varda oda olur yada kumaşçıdan kumaş alıp
0 oy
(765 puan) tarafından
En az 2 aylık olmalı diye biliyorum ve kalça usg çekilmiş olmalı bir de yenidoğana uygun olmalı. 5 kilo üzeri miydi neydi tam hatırlamıyorum 
tarafından
Tamam canım tesekkuler..
(765 puan) tarafından
Rica ederim. Sling alayım yazmışsın istersen onu deneyip de al canım sonra kullanması zor gelmesin
tarafından
Öyle yapicam canim .bu gün gelicek o gördüm iyi degil sling alcam
0 oy
(4,441 puan) tarafından
Ben o donemler sling kullandim
tarafından
Şal gibi baglanan mi sling
(4,441 puan) tarafından
Evet. Evde iş yaparken bile takiyordum
0 oy
(1,965 puan) tarafından
kanguru değilde sling kullansan daha sağlıklı olur belki. ya da yenidoğan destekli kanguru. ama şunu söyleyeyim eğer ucuz bi kanguru aldıysan bel ağrısı yapıyor. slingle 1 saat gezsem bana mısın demiyor ama kanguru takınca 10 dakika yürüyemiyorum belim hemen ağrıyor. tabi benim kangurum biraz uyduruk o nedenle sanırım
tarafından
Ucuzmu sayilir bilmem 1000 liralikti..ama daha pahalilari vardi..ah keske almadan sorsaydim buraya ..sling alicam gene
(1,965 puan) tarafından
slingler çok ucuz ben 200e almıştım. kanguru fiyatlarını bilmiyorum. bana biri vermişti ama çok kaliteli bişey değil. bide ucuz derken bana sorsan 300 lira bile kıymetli o kısım tartışılır ;) kaliteli kalitesiz diye düzelteyim cümlemi.
alabiliyorsan bir de sling al derim. eskiler sırtına sarınıp tarlaya gidiyormuş ya varmış bir bildikleri aynı mantık. bağlaması biraz zor ama gerçekten çok konforlu
tarafından
Tamam alıcam canim
tarafından
Kız slingi nasil 200e aldin internetten bakiyom en ucuzu 1000e geliyor..tabi burasi rusya ondan da olabilir
(1,965 puan) tarafından
şey ben 1 buçuk yıl önce almıştım :) ama ozaman için de ucuzdu yeni değil yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 330 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nz (605 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 763 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy