0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Son günlerde yaşananlar, haberler o kadar etkiledi ki beni günlerdir inanılmaz başım ağrıyor, kusuyorum, uyuyamıyorum. Resmen travmaların tetiklendi. 

Lise 3 de bir tanesi bana böyle takmıştı o kadar büyüdü ki bu olay evde giydiğim kıyafeti mesaj atıyordu çok yakışmış falan diye. Otobüse binince ben sana kaç kere dedim erkeklerin yanına oturma diye mesaj geliyordu. Baya mahkemelik olaylar oldu şehir değiştirdim. 

Sonra lise 4 de de yine bu sefer bir madde bağımlısı takip ediyordu tehdit ediyordu onun yüzünden okulu bıraktım şakasız tam 1 sene evden burnumun ucunu çıkarmadım en son yine şehir değiştirdim. Üniversiteye gidecek cesaretim yoktu. Evlenmekten de korkuordum. Kader kısmet eşim çok şükür iyi biri. 

Şimdi bu olayları görünce nelerin ucundan döndüğümü düşünüyorum. Korkup kimseye söylemeseydim önlem almasaydım ya da bu kadar şanslı olmasaydım ben de o haberlerden biri olabilirdim.

3 Cevaplar

0 oy
(2,143 puan) tarafından

En İyi Cevap
Urazın sevgilisinin hesabına girin de bakın nasıl insanlarla yaşıyoruz kimleri ünlü etmişiz bu görseller neden var kime hitap ediyor kime ilham veriyor. Hesap adı : saynarte

Taciz tecavüz cinayet pedofili resmen alenen paylaşılmış ya şaka gibi bunun adı da sanat!
(43 puan) tarafından
Hıc Alakasi Yok Dediginle Hemde Hic Okadar Mantıksiz Konuşmuşun Ki 18 Yillik Evliyim Hiç Bu Olaylar Bana Travma Etkisi Yapmadım
(2,143 puan) tarafından
Senin etkilenip etkilenmemenle ne ilgisi var herkesin yaşadıkları farklı psikolojisi farklı mantısız konuşan sensin şuan
(24,004 puan) tarafından
Kocan sapıktı ve seni sürekli taciz ediyordu veya 18 yıllık sapığın mı vardı kadın benzer olay yaşamış ikbal uzunca süre takip edilmiş tehdit almış şikayetçi olmuş ama kimse bir şey yapmamış en sonu bu oldu kadında bende olabilirdim şeklinde bir etkilenme yaşamış onu anlatıyor senin 18 yıllık evli olmam ne alaka ? Evliliğine dair bir çıkarım yapmamış kendinle kıyaslamanın manası ne üstelik herkesin duyarlılığı olaylara tepkisi aynı değiş ki
(6,813 puan) tarafından
Ay hesabı bilmiyordum sen diyince baktım da gerçekten ürkütücü resimler var
(2,143 puan) tarafından
Bence okuduğunu da kendi yazdığını da anlamadı
(2,143 puan) tarafından
Urazın da resmi vardı adı da kadın kasabı. Her yerde kadın parçaları var onun da elinde satır öyle poz vermiş
(24,004 puan) tarafından
O fotoğrafı çok önceleri görmüştüm gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapmıştı ama bu sanat falan değil vahşet
(2,143 puan) tarafından
Böyle sanat mı olur ne anlatmak istiyor yani hangi felsefik düşünce? Tamamen yalan kendisi zaten tırnaklarını siyaha boyayan saçını sakalını onlara benzetmeye çalışan biri
(769 puan) tarafından
Buket sen ne yedin içtin? Post sahibinin anlattıklarından senin yazdıklarının ne alakası var?
tarafından
O degilde bu buketci ne yasiyor onu anlamaya calisiyom
-Reklam-
0 oy
(2,143 puan) tarafından

image

Sanatına bir örnek !

0 oy
(24,004 puan) tarafından
Gerçekten şans eseri hayatta kalıyoruz bu bir gerçek 
(2,143 puan) tarafından
Vallahi öyle