0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok uzunlu kısalı vardı seyrekti. Bı cesaret geldi, eşim tuttu. önce makineyle aldım sonra yavaş yavaş jiletle kazıdım. Keltos oldu kızım :) umarım gelişimine daha faydalı olur 5 buçuk aylık ayaklandiginda boyuna vs faydası olur mu kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
hiçbir faydası yok ha zararı da yok. sadece hepsi aynı boyda uzar bundan sonra hepsi bu 
tarafından
O bile yeter ama saç killari çok vitamin çekiyor
tarafından
yok doğru saç, keratindir ve protein ister ama 5 aylık bebede bele kadar saç yoktu herhalde ya:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 2 yaşındayken kazımiştim şimdi omuzlarını da geçiyor çokta gür ve güzel çıktı canım 
tarafından
İnşallah eşit uzarsa gibi gür gorunecegini düşünüyorum
tarafından
Bizimki eşit uzadı
tarafından
Renginde değişiklik oldu mu
tarafından
Yol zaten sarıydı saçları yine aynı sarı çıktı ☺
tarafından
Oy yiyem saçlarını:))
0 oy
tarafından
Bebekken kazımqak daha ıyı ben 10 uasımda koca kızdım annem hep kazıyodu sacımı
tarafından
Sormaaa :) bende hep küçükken erkek gibi gezdim o yüzden bebek saçıyla kalsın istedim ama çok uzunlu kısalıydı kendini göstermiyordu şimdi en azından hepsi aynı uzayacak ama.daha da kestirmem herhalde uzatirim
0 oy
tarafından
Yediğimiz şeyler vücudumuzda Evvela saçlara gider, sonra diğer bölgelere. 7 günlükken kazımak sünnettir, Allah rasulü (sav) boş iş yapmaz. Hayırlı olsun, hızlı uzar zannımca.
tarafından
Sağolun. Aklıma kurbaninin bununla alakası var mı peki ? 7 günlük kesemedik bu güne nasipmis. Bizim ilk adagimiz vardı akikadan önce adağı yerine getirdik. Durumu toplayınca da akikayi keseriz bu sene bitmeden dedik.  Akikayi da hemen kesmemiz gerekir mi
tarafından
Akikanın acelesi yoktur.
0 oy
(757 puan) tarafından
Ziletle filan iyi cesaret. 
tarafından
Öyle oldu valla çok dikkatli yaptım şükür ki sorun olmadı
0 oy
(58 puan) tarafından
Bende kızımın saçlarını makineyle kezmistim 8 aylıkken sonra çok güzel gür çıktı 
tarafından
Ne güzel canım. Bende ilk makineyle başladım eşit olmadı hoşuma gitmedi valla ıslattım kafasını. Kendi şampuanindan döküp yavaş yavaş kazıdım çok iyi oldu

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 2,462 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 5,827 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gkchtc (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,759 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gamzesardunya (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.