0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben açıktan lise bitirdim şimdi üniversite okumak istiyorum nerden başlamaliyim ne yapmalıyım bana yol gösterir misiniz marta doğumum olacak Haziran'da sınav galiba seneye mi yazılsam yoksa bebekle daha mı zor olur hangi kitapları almalıyım hiç bilgim yok kayıtlar ne zaman 

2 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Sınava girdin mi kayıtlar bitmiş diye biliyorum tercihler bitti çünkü 
tarafından
Açık öğretim fakültesi artık yok diye biliyorum kaldırıldı diye duymuştum yalan haber mi acaba
(1,450 puan) tarafından
Şimdi ders çalışmaya başladım sınavdan önce gene kayıt olacak diye biliyorum
(918 puan) tarafından
Yok sadece bazı bölümlere sınırlandırma getirildi sınava girin bebekle hiç zor değil geçersiniz çıkmış sorular çıkıyor ama size tavsiyem Atatürk üniversitesi okuyun telafi sınavıda var sınavlarıda kolay
(918 puan) tarafından
Ben 2 yıllık 2 ayrı bölüm okudum mezun oldum ama henüz işim yok sivil havacılık bide tıbbi dokümantasyon sekreterlik 2 oğlum var hep son gece çalıştım geçtim
(1,450 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından
Merhaba. Bebekle daha zor olur. 2 yıllık önlisans bölümleri için TYT oturumuna girmek yetiyor. 4 yıllık lisans için TYT ve Ayt puanı gerekiyor. Temelin kötüyse sadece TYT'ye hazırlanabilirsin. Ama yaparım dersen Ayt için de hazırlanırsın. Eşit ağırlık, sayısal, sözel veya dil olarak ayrılıyor AYT. İstediğin bölüm hangi alandaysa ona göre. TYT herkes için ortak her net önemli. Youtube.da videolar var konu konu gidebilirsin. Sonra da bol bol soru çözümü. Biraz konu bitince bol bol deneme çözmek lazım. Başvuruyu takip edip yapın şubatta martta filan oluyor. Sınav haziranda. Evde netin yoksa konu anlatımlı soru kitabı alabilirsin. Varsa konuyu netten bulursun kitaptan soru çözersin. Sayısalın kötüyse sözel kitaplar al. Türkçede dil bilgisi yerine bence paragraf çalış, çöz. 
(1,450 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok güzel anlattınız
(725 puan) tarafından
Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 431 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.