0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,811 puan) tarafından
Kızlar ben eşim ve 2 yaşındaki oğlumla mezarlığa gittik. Mezarlığa girince oğlum gözlerini kapattı ve annemin başında otururken asla açmadı. Mezarlıktan çıkıp arabaya binince gözlerini açtı. O günden beri de geceleri 3 gibi ağlayarak kalkiyo kokkuuuu deyip yanıma tırmaniyor benim yanıma yatınca deliksiz uyuyor. Bu konuda bilgim yok acaba bebekler bir şeyler görebilir mi ?

5 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından
bebeklerin perdeleri yok derler. obur alemi gorebilrler denir. o yuzden bebek tepeye bakakalir bazen. yada ruyasinda uyuklarken konusup guler falan denir. ben goturmedim ozellikle mezerliga 5 yasa kadar
(2,811 puan) tarafından
Birakacak kimsem yoktu valla öyle olacağını bilsem eşimle dışarda bekletir kendim girerdim. Hiç aklıma gelmedi :(
-Reklam-
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Bende kızım 1 yaşındayken babaannemin mezarına gitmiştik. Hiçbişey yokken dönene kadar sebepsiz ağladı hiç aklıma gelmemişti bu 
(2,811 puan) tarafından
Benim de hiç aklıma gelmedi . İnşallah unutur bir daha goturmeyecegim zaten anlayana kadar.
0 oy
(23,463 puan) tarafından
Keşke götürmeseyfiniz ya onlar sabi daha ne görecekleri belli olmaz. Demek ki gördü biseyler Yavrucuk bol bol oku
(2,811 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmedi valla bir şey gördü herhalde bir de. Annemin mezarının yan tarafında da bebek mezarlığı vardi melek sonucta onlar onları mi gördü acaba diyorum.
0 oy
(3,352 puan) tarafından

Gerçekten böyle bir şey var mı kızlar şok oldum:O

(2,811 puan) tarafından
Valla her gece 3 gibi ağlayarak uyanıyor o günden sonra. Benim oğlum doğduğundan beri çok uykucu hiç uykusuzluk yaşamadım desem yeri. O günden sonra ağlıyor korktuğunu söylüyor ve benim yanımda uyuyor. Normalde kendi kendine gidip yatağında uyuyan bir bebek ama 1 haftadır bu şekilde. Bir de bebek mezarliginin içinden geçtik melek ya onlar acaba gördü mu diyorum
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Öyle küçük çocukların bir şeyleri görebildiğine ben inanmıyorum öyle olsa sadece mezarlıkta değil ki heryerde var cinler her yerde görürlerdi bence mezarlığın atmosferi hoşuna gitmemistir
(2,811 puan) tarafından
Umarım öyledir. 1 haftadır geceleri hep korkup uyanıyor

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 258 göst.
0 oy
23 cevap 1,525 göst.
0 oy
4 cevap 441 göst.
+1 oy
6 cevap 233 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (47 puan) tarafından soruldu