+1 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dünyaca ünlü starların olaylarını duydunuz mu kızlar.Ne kadar korkunç iğrenç şeyler dönüyo.Diddy adında bı adamın evinde yaptığı partilere ünlüler katılıyo ve orda küçücük çocuklara istismarda bulunuluyomuş.Justin Bieber bile çocukken bunları yaşamış olaylar gün yüzüne çıkınca yine psikolojisi bozulmuş destek alıyomuş.Yani ünlü olabilmenin yolu istismara uğramaktan geçiyor.Çoğu dünyaca ünlü şarkıcının bu diddy denen adamda o partilerde gizlice çekilmiş videoları varmış şantaja uğradıkları için mecburen o partilere katılıyolarmış.Bu pisliğin başında olan kişilerden biri de Beyonce.Sırf iyi bı kariyer ün için kendi çocuklarını o partilerde sunanlar bile varmış.O iğrenç partilerde kullanılması için litrelerce bebek yağı çıkmış evden.Zaten bu Hollywood starları nasıl bı sapkınlıkları varsa hep çocuk istismarcısı.Yıllar önce Suriye'de savaş olduğu zaman biçok çocuk kaçırıldı zaten.Nedeni ne biliyor musunuz sadece çocukken korktuğumuzda vücut adrenochrome diye bişi salgılar ve bu kanda olur ve bu gençlik iksiri gibi bişi.Çocuklara korkunç şeyler yasatıp sonra da bu kanla gençleşiyolar.Kendi aralarında da şifreleri oluyo hatta bunlardan biri pandaymış.Çocuklar yaşadığı şeylerden ötüru gözleri artık morardığı için panda deniliyo.Bu diddy ve adrenochrome olayları birbirinden farklı olaylar ama ortak olan şey çocuk istismarı.İğrenç bı dünyada yaşıyoruz ne yazık ki....

13 Cevaplar

+1 oy
(6,153 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ve dünyada böyle şeyler dönerken boy boy çocuklarını her mecrada paylaşan analar babalar... 
tarafından
Yıllar önce belki hatırlayanlar vardır bı kitap gündem olmuştu.Bebekler bilinildiği üzere ağzına bişi katıldığı zaman emiyolar.Kitapta bı adamın özel bölgesini bebeğin ağzına kattığı sonra da kendini kaybedip bebeğin boğulup ölmesinr sebep olduğu yazıyodu.Yani bunu yazan kişi nasıl bı zihniyetle bunu yazmıştı yada gerçekten böyle bişi yaşandı mı diye büyük bı tepki verilmişti.Akıl tutukluğu yasicağımız o kadar hasta beyinler var ki...anne olmadım hamileyim daha ama asla çocuğumu paylaşmayı düşünmüyorum kendi babam kardeşim dışında da hiçbi erkeğe güvenmiyorum
(592 puan) tarafından
İnsan yalnızca kendıne guvenır kendı baban ve kardesıne de güvenme sen onları böyle bır konuda sınadın mı nerden guvenıyorsun
tarafından
Bu devirde pinpirikli olmak gerekir maalesef ki,ama bnce aynı evde yıllarca yaşadığımız insanları az çok çözeriz diye düşünüyorum babamı kardeşlerimi çok iyi biliyorum ki evin en büyüğüyüm hep küçük anne oldum bn de büyüttüm onları bakışlarından bile anlıyorum ne diyip yapacaklarını.tanıyorum onları gözüm hiç arkada kalmaz onların yanında
(592 puan) tarafından
Yanı canım sen bılırısn. Ama hep bu sekılde asla beklemezdım dıyenlerle dolu.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
haberim var maalesef, içeriği bizim bildiğimizden daha pistir eminim. beyonce nin kocası jay z de işin içinde sanırım. her yerinden pislik akıyor dünyanın 
+2 oy
(869 puan) tarafından
Keşke bunu hiv okumasaydım başıma bişey girdi sanki çok kötüyümm offf
+1 oy
tarafından
Bu dunyada naha ne kadar kötü seyler duyacaz..her gün bir birinden kötü..psikoloji kalmadi artik
+1 oy
tarafından
Ay bu gerçek mi ürperdim şu anda ne pislik insanlar var şu dünyada 
+1 oy
(9,080 puan) tarafından
bu unluler artik paranin satin alabilecegi herseyi alabilip ulaşabildikleri icin tatmin olacak birsey bulamiyor nefisleri. ne istese ilasiyor elde ediyor. haliyle yasamanin nefes almanin kazanmanin haz almanin hicbir anlami kalmiyor her istedigine ulacabiliyor bir amac hedef varilacak nokta yok cunku. onlarda bence boyle degisik sapkinliklar vikariyorlar kendilerine. bu dunyada olmanin bir amaci olsun yarin sabaha uyanmamin bir anlami olsun diye bence.  iste olan kurbanlara oluyor. bu sekilde  unlu olup hiyerlere gelebilip prim kasanlar da ayni seyleri kendileri ayni uc tepe noktaya gelince kendini tatmin icin yasiyorlar.
(172 puan) tarafından
Çok doğru bir tespit doyumsuzluk maalesef
+1 oy
tarafından

Usher da Justin gibi çocukken istismara uğramış. Zaten olayın patlaması Cassandra Ventura denilen sevgilisiyle oluyor. Onun şikayeti üzerine 120 kişi daha şikayette bulunuyor.

Justinin kodu mor, ilk girerken mor ayakkabı ve mor şapka giyiyor diye. Bu kodu da ölen karısının günlüğünden öğreniyor polisler. Hatta yummy adlı video klibinde o partileri anlatıyor, olayı bildikten sonra videoyu izleyince çok şey açığa çıkıyor. Yummy lezzetli demek ama orada hızlı söylenince young me yani genç ben diyor.

Bebek yağlarının içinde ecstasy denilen uyuşturucu madde var ve vücutlarına sürünce içilmesine gerek kalmıyor. Kendi zevkleri uğruna çocukları iğfal ediyorlar. Bu yağların bir diğer amacı da kaçarken kaysınlar da hareket edemesinler diyeymiş.

FBI tüm soruşturmayı umuma açık olarak yürütüyor, her olaydan biraz olsun haberimiz var ama 75 sayfalık bir dosya çıkartıyorlar tüm dünya öğrensin diye.

Leonardo Di Caprio partilerin baş müdavimi, manken Naomi Campbell kendi ırkı olan Afrikalı çocukları kandırarak bu partilere getiriyormuş.

Eminem, 2pac gibi rapçiler de buna karşı koymuşlar, hatta Eminemin bir rapinde "rapist" (tecavüzcü) dediği "did he" (diddy) kelime oyunu var.

50 cent 90lardan beri buna karşıymış ama özellikle pandemide bunun foyasını ortaya çıkarmaya çalışıyor, beceremiyor. 90lardan beri de hiçbir yerde sahne alamıyor çünkü büyük sahneler diddy ve arkadaşlarının elinde.

Donald Trump, kardashianlar falan hep dostu. Epstein vakası gibi bir vaka ama ondan daha kirli. Diğerinde sadece genç kızlar ve bir ada varken bunda tüm hollywood içeride.
tarafından
Evet çok daha detaylı güzel anlatmışsınız.Yummy videosu yıllar önce de dünya gerçeklerini kirli yüzlerini anlatan sayfalarda çıkmıştı şimdi kanıtlandı.Katty Perry de bı klibinde bu partiyi anlatıyo.Klipte katty bı kurban tıpkı bı yemek et gibi soslar sürülüp sebzeler eşliğinde yenilmesi için sunuluyo.Bu klibi Ellenin programında anlatiyo onlar beni yicekken ben onlara plan yaptım falan diyo.Ki ellen da birçok kirli işin içinde olan biri bildiğim kadarıyla.Gerçekten de partide bu şekilde şeyler de yapılıyormuş.Katty Perry ve Beyonce arasıda hiçbi zaman iyi değilmiş zaten.Kadınlar Beyonce korkusundan kazandıkları ödülü bile almak kazanmak istemiyolar beyonce hak ediyor diyorlar...Ki katty daha başarılı olduğu halde hiçbi zaman Grammy alamıyo bütün ödüller hep Beyonce gidiyor
0 oy
tarafından
Ayyy ne okudum bnnn
(4,874 puan) tarafından
Bizim okurken irkildigimizi icimizin vicdanimizin aklımızın almadigini o çocuklar bebekler yasiyo :( mideme kramplar giriyo nefes alamıyorum boyle seyleri izlerken dinlerken hele bi de kizim olduktan sonra. Rabbim vardır bildigin de helak et hepsini
0 oy
(82 puan) tarafından
Ürkütücü ve ilk defa duyuyorum. 
0 oy
tarafından
Malesef çocukları işkence ederek adrenalin seviyesini de yukseltiyorlar yazarken bile kalbim sıkışıyor okumak konuşmak istemiyorum böyle bir devirde çocuk büyüttüğüm için lanet ediyorum
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Adrenochrome gercek canım boyle bir vahşet var savaşlarda depremlerde hep çocuklar kayboluyor bu işlerde kullanıyorlar Rabbım yardımcımız olsjn vallahi aklım almıyor insanın içi acıyor düşündükçe 
0 oy
(757 puan) tarafından
İlluminati yani gizli dünya devletleri yerin altında yaşayan şu kurtlar vadisinde izlediğimiz altılı masa filan gerçek selena gomez, hadise, hande yener ,Angelina Julie vs. Vs. Çıplaklığı ve çarpıkligi zirvede yaşayan çoğu ünlü bu yollardan geçiyor ve şeytana tapmalari emrediliuor bilinç altlarında işleniyor daha çok derin ve kişiler var çok kitaplarını okudum. Lanet bir döngü. Çizgi filmlerde submibal mesajlar kitaplardaki bi dönem okul.mufredaatlqri hatta bir ara herkes onu okuyor diye bir yarışma vardı peygamber efendimizin hayatı orda 270. Sayfada verilen tek bir subliminal.mesaj için yapılan dini kullanan bir yarışma bunların işiydi.
tarafından
Evet inandıkları şeytan çift cinsiyetli olduğu için eşcinsellik özendirilmeye de çalışılıyo.Netflix hep eşcinsel...Yani bnm okuduğum kadarıyla kadın diye bildiğimiz çoğu kişi aslında erkek sonrasında kadın olmuş deniyo.Öyle ki Obama'nın eşi bile trans çocuklar evlatlık diyorlar.Obama pizza denen yine çocuk istismarı oldu olaylar içinde.Çocukken bilmeyip izlediğim sevdiğim yabancı şarkılar hep sübliminal msjlar.Lc Waikiki bile bı dönem tepki aldı.Tek göz figürleri ki bu zaten şeytanın simgesi, gökkuşağı tek boynuzlu atlar bunlar hep lgbt simgeleri ve bilinilmeden alınıyo ne yaxık ki
(757 puan) tarafından
Içeriği çok farklı olan bir konu bu yüzden çok yorum yapamayacağım Araştırmadan bilemiyoruz Ama ben bu intiharların artmasının Bu çocuklara olan istismarlarını ya da bu geçen dün İstanbul'da yaşanan korkunç olayın buna eşleştiriyorum Çünkü çocuklara ya da gençleri sapkınlığa yönlendiriyorlar Peygamber Efendimiz neden namaz kılan gelince aşığım dedi Zaten bu yüzden gençlerin kafalarını dolandırmaya çok müsait olduğu için tüm bütün bu olan Bitene iman eksikliğini ve Allah korkusuzluğuna bağlıyorum Allah çocuklarımızı korusun
tarafından
++++1
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah ya Rabbim ıslah etsin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.