0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

GÜNAYDIN GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN İNŞALLAH MUTLU HUZURLU BEREKETLİ BİR GÜN OLSUN NASILSINIZ HANIMLAR UYANDİMİ BEBELER BUGÜNÜN PLANLARİ NELER 

BENİM BEBE 40 DAKİKA OLDU UYUDU AKŞAM 3 KERE BATTİ YATAĞIM SABAHTAN BERİ ÇAMAŞIR YİKİYİP ASIYORUM HEPTE BATTANİYE YORGAN EVİMİ DE GÜZELCE TOPLADIM AKŞAM ÇOK KÖTÜ OLDUM KUSMA İSHAL BAS DÖNMESİ BURUN AKINTISI BURUN KANAMASI BAS AĞRISI DEDİM ÖLÜYORUM ÜSTÜNE BİRDE GRİBİM ZATEN ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM Bİ KASE SARIMSAKLI YOĞURT YEDİM BİRAZ İYİ GELDİ ÇOK ŞÜKÜR SİMSİ GONCAMİ BEKLİYORUM UYANSIN GÜZELCE KAHVALTI YAPALIM EVİ CEKSİN SİLSİN Bİ KAC TANE EV VAR ONLARI BAKMAYA GİDİCEZ BAKALIM İNŞALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE ÇIKAR BİRİ 

BANA BOL BOL DUA EDİN HANIMLAR BU ŞEKİLDE DOLANMAKTAN YORULDUM DÜZGÜN GÖNLÜME GÖRE HAYIRLI BİR EV BULAYIM 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Günaydın.  Bende erkenciyim. Ayağımda yara çıktı su topladı çok acıyor. Doktora gitmek istiyorum ama randevu yok . Allah hepimize şifa versin önce sağlık...

(6,777 puan) tarafından
Amin inşallah cnm  çok geçmiş olsun eminim çok kötü acıyordur benimde baş parmağımda batma var intahap yapmış felaket açıyor ağrıyor
tarafından
Hakiki zeytinyağı sur yumusasin tırnak batması için etkili oluyor
(6,777 puan) tarafından
Denerim cnm geçen akşam lokal ameliyat yaptim batan yeri destim aldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günaydın canım. İnşaAllah bugün daha iyi olursun çok dolaşmadan gönlünüze göre bir ev çıkar❤️
(6,777 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim erteleseydin bi kac gun hasta hasta cikmasaydin keske 
(6,777 puan) tarafından
Kuzum ev dağınık eşim pazar günleri evde artık bi düzen istiyorum normalde 4 ay daha vaktim var ben erken çıkıyorum doğuma 2 ay var doğumda sezeryan haricî bağırsak ameliyatı var aynı anda olacak e iki çocuk taşınmam Zor olur
tarafından
O kadar haklisin ki senin suan yaninda birinin olmasi lazim o ev duzeni yemek disari isleri icin falan senin de bol bol dinlenmen lazim cok zor bi donemden geciyosun o doktoru da Allah'a havale ediyorum su yasattiklarina bak
(6,777 puan) tarafından
Kuzum belki yanlış anlasilicam ama kimsenin olmaması suan benim için daha iyi
tarafından
Yok canim niye yanlis anlayim da ben sans kiyamiyorum valla yakin olsan gelirdim sana kesin
(6,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Günaydın Allah gönlünüze göre versin. Bende büyük oğlum uyandı ona tost yaptım ayilmaya çalışıyorum sonra evi toparliycam
(6,777 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Bacım sen nerde otruyorsun ki
(6,777 puan) tarafından
İstanbul kartal
(2,179 puan) tarafından
Peki ev buldunuzmu
(6,777 puan) tarafından
Buldum cnm yarin hastanede isim erken biterse temizlik yapicaz
(2,179 puan) tarafından