0 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Cevrenıze nasıl hesap verdınız soranlara neden acıldın dıyenlere

10 Cevaplar

+3 oy
(757 puan) tarafından
Çevreye değil de Allah'a hesap vermeyi düşünmek gerek.
tarafından
Haklısınız
tarafından
Aynn hep milleti elalemi düşünürüz hiç Allah'a nasıl hesap vericez düşünmeyiz bunu çok yanlış çook :((
-Reklam-
+1 oy
(6,777 puan) tarafından

Hesap vermedim sorana canım öyle istedi dedim geçtim eşimin tarafından biraz bos yapanlar oldu onuda eşim sizene dedi rest çekti 

tarafından
Bnm sülale çoğunluk kapalj ben acılsam ıclerınden tuhaf dururmuyumkı
(6,777 puan) tarafından
Benimde eşimin de ailesi komple kapalı birde biz Karadenizliyiz doğar doğmaz tülbent bağlarlarlar bizde o derece yani ailede sülalede tek saçı açık benim o yüzden dayım kafasına göre sildi bile beni bende döndüm dedim ah şimdi ben nasıl yaşarım ac kaldım Allah razı olsun bi akrabadan kurtulmuş oldum dedim suratına karşı benim küçüğüm bile kapalı
tarafından
Anladım canım acıldın dıye sılecekse zaten sılmek ıstemıs o
(6,777 puan) tarafından
Takıntılı dir biraz cenaze vardı kızının az saçı açılmış görünüyor diye 28 yaşında 2 çocuk annesi kızını dövdü
tarafından
Ay ıyıkı sılmıs senı kurtulmussun
(6,777 puan) tarafından
Hepsi tek tek silse beni bütün sülale oh ne güzel olur benden mutlusu olmaz varlıkları bile beni rahatsiz ediyor
+1 oy
tarafından

Millete ne açılırsam yada kapanirsam. O benim Allahla hesabım 

0 oy
(6,153 puan) tarafından
Kayınvalidem :) Kendimi de Allahımı da kandırmak istemiyorum yeter dedi açıldı. Kimse de gık diyemedi, diyemez. 
tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Lisedeyken 2 tane kız arkadaşım kapalıyken açılmıştı hiç kimsede hesap vermediler agzinin payını verdiler millete...
tarafından
Yok ben anne olunca olgunluğa erısınce nasıl olur diye sordum
tarafından
Şimdi anladım canım ama o konuda bir yorum yapamayacağım herkesin allah allah kendi arasında
tarafından
Anladım cnm
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Herkesin kendi tercihidir canm kimse karışmamalı ama böyle bir durumda çevreden korkmamak lazm korkulamasi gereken tek durum Rabbımize vereceğimiz hesap olmalı bu şekilde düşünmek gerek ben açılıyor olsaydim bunu düşünürdum kendi adıma söylüyorum 
tarafından
Haklısın ara ara aklıma gelıyor ama asla acılmıyorum:)
(299 puan) tarafından
Onu düşünen zaten açılmak istemez ama
(18,655 puan) tarafından
Dediğim gibi her insanın Rabbı ile arasında olan bir durum sonuçta o yüzden insanları düşünmemek lazm
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Kapanırken kimseye açıklama yapmadıysan, açılırken de açıklama yapman gerekmiyor. Buradaki tek unsur bana göre (açık biriyim), kararından emin olman. Bir yıl sonra ya da bir kaç ay sonra tekrar kapanma durumun olur mu, açılmayı düşünmekteki sebeplerinden emin misin bunu sor kendine sadece. 
0 oy
(7,183 puan) tarafından
Benim arkadasim acildi  instegrama da cilt problemlerimden dolayi acildim yazmis ne kadar dogru bilmem benide ilgilendirmez evli bir cocugu var 18 de falan kapandi suan 30 da acildi yani icerigini bilemiyorum mahalleden biri daha acildi oyle o da evli iki cocugu var 
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Ben açık biriyim, kapalı olup açılan arkadaşım vardı kimseye hesap vermedi, vermek zorunda da değil Allah ile onun arasında. Yetişkin bir bireysin kendi kararlarini düşüp vermen lazım çevreyi düşünürsen mutsuz olursun 
0 oy
tarafından
bu senin kararın, kimse karışamaz. sorana "en öyle uygun gördüm" deyip geç. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 203 göst.
+3 oy
39 cevap 1,036 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler