0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar göğsümün biri süt topladı taş gibi oldu kac gündür agridan ölüyorum koluma vurdu ağrı hastaneye gittik enfeksiyon kapmış dedi doktor hiç birsey yapmadılar. Mastit olabilir dedi ne olur nasıl geçer hemen yardım edin dayanamiyorum ağrısına 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bol bol emdircen başka çare yol :( parol iç birde bende çok oluyordum o kadar kötü bir şey ki anlıyorum seni 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bende bu sabah aynı öyle oldum yaa cok kotu agrisi
0 oy
(23,298 puan) tarafından

Ben bu videodaki.gibi.yapwrak.grcirdim. video başlığında başka.bisey yaziyo ama mastite de iyi geliyo. Bebeğim 20.gunlukken oldu. Önce hafif iğne batması gibi başladı. Sonra acıya döndü. Taş gibi oldu. Ateşim çıktı. Hastaneye gittim. Mastıt dediler. Pompayla sağ boşalt göğsü ve bol bol emzir dediler. Ama 20 günlük bebek göğsü bitiremiyordu. Ve o tıkalı kanalı acamiyordu. Günlerce geçmedi. Banyoda tarakla taradım. Ilık duş sıcak su elle sağma pompayls sağma. Ters emzirme . Hiçbiri fayda etmedi. Sağlık ocağındaki ebemize sordum. Allah razı olsun bu yöntemi gel yapalım dedi. Gittim. Aynı bu videodaki şekilde yaptı. Ancak öyle açıldı. Biraz acıdı. Ama ne yapcan , öyle de aciyo boyle de . En sonunda böyle geçti şükür. 
0 oy
(282 puan) tarafından
Beyaz lahana al hemencecik. Aldığın lahanayı buzluğa koy. Donan lahana yaprağını o göğsüne koy. Emin ol faydasını göreceksin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
+3 oy
5 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,474,686 soru

24,143,191 cevap

334,564 kullanıcı

...