0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Arkadaşlar babasına ben ısrarım ve teklifim üzerine çocuğu görüyor onun dışında asla talep etmiyor 2.5 yaşında siz olsanız alır direk götürür emrivaki mi yaparsınız yoksa umursamaz misiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(5,152 puan) tarafından
Sen yapacagini yapmişsin, bundan sonra bir adım atma çocuğunu özleyen insan kendi gelip görmek ister 
(150 puan) tarafından
Haklısınız doğru
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşimin amcası yıllardır 2 çocuğunu arayıp sormaz . 2.evliligini yaptı bir çocuğu oldu . 

Çocuklarda babalarıyla gorusmez.  Biz ayipliyoruz üzülüyoruz ama onlar normal karşılıyor. 

Bence sende umursama . Ama çocuk isterse götür. 

(150 puan) tarafından
Cocuk istiyor ama çok görmek istiyor baba kaçıyor ne yapacağımı bilemedim
tarafından
O adam gerçekten baba olamamış. Çocuğa üzüldüm.
0 oy
(23,247 puan) tarafından
Yani çocuğun babasını görmek istiyorsa elinden tut 10 dk göster gel. Ama nereye kadar senin suruklemenle gidecek ki. Allah merhamet vicdan versin. 
(150 puan) tarafından
Benim itmemle babalık yapıyor sırf bu kiz baba duygusundan eksik kalmasın diye
(23,247 puan) tarafından
İşin zor dostumm Allah'ım kolaylık versin
(150 puan) tarafından
Eyvallah sağ olasin
0 oy
(757 puan) tarafından
Cocuk babayı unutur. Sende cocugu sürükleme görmek isteyen görür. 
0 oy
tarafından
bunları not al, hrp yaz bir yere. görmesi için de uğraşma. koca adama bunu demek ki lazım
0 oy
(5,524 puan) tarafından
Umursamam zorla gosterecek değilim ya 

Görmek isteyen her türlü görür 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Bende 1  ay once dava actim. Bir defa avmye goturdu 2   3 saat. Onun disinda hic almadi. Bazen goruntulu ariyor anneannesi  ile iletisim kuruyorlar. Yeni bebek dogacak onun icin bile anneme birsey lazim mi  diye sormamis. Oglum 2.5 yasinda ilk gunler ise gitti diyordu simdi oda sormayi birakti
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benim yanımda olan oğlum babasını bilmiyor. Görmek dahi istemedi kaç kere söyledim. Şuan evliyim. Evli olduğum eşimi babası benimsedi. Onu baba bilsin benden uzak olsun dedi. Onda bir evladım var onu bana göstermek istemiyorlar yasal haklarım olduğu zaman zorla da olsa alıyorum görüyorum. Hiç üsteleme görmek isteyen çabalar
(769 puan) tarafından
İnsan bile değilmiş, nasıl elin adamını baba bilsin der ya, evlat seçmiş geri.zekalı
(150 puan) tarafından
Ben hiç birseye şaşırmıyorum burası dünya herkes herseyi yapar ..yazık malesef bide günün  sonunda acı olarak hep reddettiği evlatlarına muhtaç ölüyorlar
(150 puan) tarafından
Ben çok usteledim ay araya kimleri koydum sırf şu kız eksik kalmasın diye babadan ama yok
0 oy
(769 puan) tarafından
Canım kız çocuğuna baba lazım ama baba gibi baba lazım. Zorla görüştürdüğünde adam doğru düzgün ilgileniyor mu ki? İlgilenmiyorsa o da çocuğa olumsuz etki yapar. Çocuklar hemen anlıyor ol6msuzluğu
(769 puan) tarafından
Bir de çocuğu sana karşı kullanıyor olabilir. İlgilenmeyeyim tek başına bakarken zorlanıp pişman olsun barışmak istesin diye düşünüyor bile olabilir
(150 puan) tarafından
Maalesef ilgi hiç yok be bir hediye alma bir yere götürme hiç biaey yok
(769 puan) tarafından
O zaman hiç görüşsün diye zorlama. Çünkü biraz daha büyüyünce babasının ilgisizliği farkedip kızının da zoruna gider. O daha da zor olur. Şuan küçük, eksikliğini farketmez ve bu duruma alışınca zorlanamaz da çocuğun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
11 cevap 590 göst.
31 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sedasyyd38 (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,242 cevap

334,362 kullanıcı

...