0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
İki gündür aşırı öksürüyorum alt karnım çok ağrıyor öksürmekten korkuyorum bebeğe bir sorun olur mu ilk gebeliğimde öksürük yüzünden kordon dolanmışti şimdi 36 haftalık olmak üzereyim korkuyorum gitmeli miyim doktora yoksa kndim mi şurup alayım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gitmelisin belki o ilacı kullanman riskli olabilir yine doktorun görsün canım 
(218 puan) tarafından
İlk gebeliğimde de öksürük için aynı şurubu vermişti o yüzden kullanırım dedim bilmiyorum kararsz kldm 38+3 te sezaryen olacağım şimdi gitsem ikinci defa yine ücret ödeyecegiz eşim sıkışık gitmekte istemiyor bugün devlette yok
tarafından
Tarihi geçmiştir bak geçmediyse doktorunu ara sor yine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence doktora gitmelisin kafana göre şurup alma
0 oy
tarafından

Bende yaşadım maalesef son aylarda . Doktora gitmedim ilaç vermezler diye yada verirse kullanmak istemedim. 

Şifalı bitkiler kitabında okumuştum bal ve zencefil macun yapıp içtim.  4 5 gün sonra kesildi öksürüğüm

0 oy
tarafından
Sabah aç karna bi çay kaşığı çörek otunu ağzına atıyosun, üstüne su içip yutuyosun. Birkaç gün devam et, öksürük kesilecek Allah'ın izniyle. Daha basit çözümler varken kimysallara başvurma boşuna
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Öksürüğün sebebi belirlenmeli canım ona gore tedavını almalısın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 334 göst.
+1 oy
3 cevap 95 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,905 cevap

331,241 kullanıcı

...