Bunu baştan beri düşündük korktuk kıskanma çocuk çok kardes istese, sakin bır çocuk olsa bıle olabiliyor ben çocuğumu tanıyamamıstım ne benden ne babasından asla cekınmeyen bır çocuk halıne gelmişti, kaş ile göz arasında bır yerını sıkıp kaçıyordu kardesının, uyurken gıdıp uyandırmalar, battaniyeyi kafasına kadar çekmeler vs vs ama çokta severdi
Bız hastane dönüşü sevdıgı bir oyuncak aldık kardesın sana getırdı diye çok sevindi teşekkür ettı öptü mutluydu ben sandım kı sorun yaşamayız ama öyle olmuyormuş :)
Bu böyle dıye de kızmadım sakın kaldım bebegı korumak adına büyük çocuğumu yanımdan hıc ayırmadım bebek uyuyorsa ben bulasık çıkıyorsam mesela onu da mutfak masasına oturttum boya yaptı vs büyüğü yanımda tuttum hem benle olmak iyı geliyordu ona hemde kardeşi güvende oluyordu.
Emzırırken hep bebek göğsüm deyse dıger çocuğum da kolumun altında olurdu sarılıyordum, alt değişirken bez ıslak mendıl vs o getirirdi kı hala getırır :) banyo yaptırırken annecım bu bebiş bıraz pis olmus beraber yıkayalım derdım su dökerdi mutlu olurdu hem ise yaradığını hemde kardesıne onun baktıgını o olmasa ben yapamam hissini verdım işe de yaradı çok kez bıberon ile beslerken o verdı kardesıne mesela bıberonunu karnında doydu uyu bakalım falan derdı bır nevı oyuncak gibi olmustu ona kıskanmak aklına bıle gelmiyordu çünkü zamanı hep bebekler gecıyordu ve hep yanındaydı hıc sakınmadım öyle böyle alıstı sımdı herşeyden önce kardesını düşünür yemek yerken o yedı mı yıyecek mı sorar ,oyuncak alırken kardesıme de bunu alalım der, eve gelır gelmez ılk işi kardeşi nerde dıye sormak, odevını bıtırır hemen oyun zamanı dıye kardeşinin oynatmaya koşar :) maşallah dıyeyım sonu güzel oluyor sadece ılk bır kaç ay zorlanırsın inan bana sonra güzel anılar olarak kalıyor, büyük çocuğunuz kardesı oldu dıye 10 yaş bırden atlamadı sadece bır kardeşi oldu oda hala çocuk hatta bebek 4 yaş ne ki :) bunu unutmayın bol bol sevin bıktırana kadar sevın geçecektır :)