0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı akşamlar kızlar , bugün kalktım iki bebeğimin kahvaltısı öğle yemeği uykuları , akşam yemeği , süpürge ve çocukların yazlık kışlık larını ayarladım şimdi beş dakika oturdum. Ama çokmu yorulmuşum ne qnlamadım. Ve iş yaparken çok sıkılmışım. Modumda düşük ve enerjimde yok kendimj çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Varmı tavsiyeniz ne yapabilirim modu yükseltmek için. 

2 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Valla bende çok yorgunum ya 29 haftalık hamileyim ev iş çocuğun okulu yemegi derken pertim çıktı şimdi eşimi aradimda ona cattim biraz sinirimi attim :)))kısa süreliğine 
tarafından
Normal o zaman bu halimiz, bende iki bebek , sende de iki bebek . Bende niye böyle mutsuzum , yorugunum diyorum kendi kendime
(191 puan) tarafından
Bide kuru öksürük tutmuş beni vallahi bende derman kalmadı illaki yorgunluk mutsuzluk çöküyor insana canım
-Reklam-
0 oy
(1,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

:)Tam tersi ben iş yaptigum gün çok enerjik ketfili oluyorum oturup çay keyfi TV keyfi bana yetiyor bende bugün evi falan yaptım şimdi yemek koydum mutfak kaldı toplayıp yemkden sonra silerim ama insan yoruluyor bazen akşam oluncda artk tam oturunca da uyku basıyor çocukları uyut keyif çayı yap aç mstr CHF izle yada sevdiğin dizi prgram☺️

tarafından
Tavsiyeni dinlicem Canım mutlaka . Galiba keyif yapma ihtiyacım var.
(1,122 puan) tarafından
Vallh dene yapacak birşey yok bende ilk çocuk çok yorulyom işler bitmiyo artk yapcak birşey yok kendimi böyle mutlu ediyom eşimin izin gününe kadar ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 321 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde canevlat (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 491 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.

Kategoriler