0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Okul 9 Eylül de açıldı. 5 6 yaş oncelikliymis yer kalırsa 4 yaş aliyormslr. Biri uyum saglayamams bizi aradılar carsamba günü başlad 3 gündür gidiyo. Öğretmeniyle konuştuk bugün. Hep oyun oynamak istyo derslere katilmiyo bizimle hiç bir şeyi tekrarlamyo dedi bu şekilde biraz öğrenmesi zor olur hep kendini geri çekiyo dedi. Böyle giden varsa ne kadarda uyum sağladı böyle söyleyince moralim bozuldu biraz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani çocuğunuz 4 yaş ise 5.6 yaş grubunda zaten uyum saglayamszki
(72 puan) tarafından
Başka 4 yasinda da var ama 3 4 kişi falan sanrm toplam 20 kişiler. 4 5 yaş karisikms ayrı sınıf değilmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bu hocalarda iyice kolaya kaçıyorlar Eylül'de başlayan çocukla 3 günlük çocuğu kıyaslamasın henüz daha yeni bütün oyuncakları bir arada görünce ilgisini çekiyor daha kaynaşmams haliyle belki çekiniyor onun yerine oyunq yöneliyor aaa bak uyum sağlamadi siz çocuğu alın bizde kaldığımız yerden devam edelim demiş 
(72 puan) tarafından
Veliler öğrenme konusunda çok şey bekliyolr cocuk böyle olunca ogrenemyo diyo bilginiz olsn dye söylemek istedim dedi. Ama yani dedgnz gibi daha 3 gün
0 oy
tarafından
Dıgerlerıne göre küçük zaten bu sene yollayamayın
tarafından
İyide bu  kurs 4/6 yaş karışık alıyorlar zaten
(72 puan) tarafından
Aynen 4 6 yaş arası yani tek 4 yaş bizimki degl bi kaç kişi daha var bide bazıları geçen seneden gelende var
tarafından
Ucretlımı pekı
tarafından
Tabi ki ücretli
(72 puan) tarafından
Evet ücretli anaokulu gibi
0 oy
(17,348 puan) tarafından
Canim ben geçen sene senin gibi yazdirdim kursa. Kendinden büyükler eziyorlar ve öğretmende hiç etkili olamıyordu. Kızım bir süre sonra gitmek istemedi. Sabah babasi götürüyordu ama her gün en az 1 saat kapidan içeri sokmak için uğraşıyordu. Baktim olmuyor ben kaydını sildirip normal ana okuluna yazdirdim. Orda yaş grupları düzgün ayrıldığı için sorun yaşamadi. Yanlış anlaşılmasın ama diyanetin kurslarında öğretmenler çokta iyi anlamiyor çocuklarin psikolojisinden. 
(72 puan) tarafından
Evet yaş gruplarının aynı anda olması güzel degil çok fark ediyo cocuklarda. Oğlum girerken falan sorun yasamyo sadece derslere katlmyoms onlr gibi tekrar etmyoms o şekilde soyledi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
8 cevap 327 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,475,375 soru

24,153,402 cevap

335,020 kullanıcı

...