+1 oy
210 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,121 puan) tarafından

Bunlar çok hoşuma gidiyor ama cevremdekiler çok kullanamazsin diyorlar 5 aylık oldum kullanıp memnun kalan varmı aramızda 3 yaşında kızım var en azından biseylerle ilgilenirken bunun içinde sallanır durur diyorum işimi kolaylaştirir diyorum ikinci ellere baktım letgo gardrops fln fiyatlar aynı pahalı ya sonuçta kullanılmış biraz uyguna verseler 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(18,204 puan) tarafından
Bunlar kullanışlı değil canm diğer türlü olan var kendi kendisini sallayinca sallanan var o hem daha ucuz hemde 6 7 aylık olana kadar kullanıyorlar 
(2,121 puan) tarafından
Evet onlardan da görmüştüm oda güzel aslında bu kendi kendine sallaninca işime yarar gibi gelmişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elle sallanan var canim ondan kullaniyorum cokta rahat..ayrica kolik bebek icin de yardimci oluyor
(2,121 puan) tarafından
Ondan diğer kızımda vardı yardıma muhtaç bir bebek vardı hem puset hem onu ikisinide vermiştim 3 sene geçti zaten koyacak yerim de yok biseyleri saklayım diğer bebekte kullaniyim desem
0 oy
(1,736 puan) tarafından

image

Küçücük hiç kullanışlı değil çok yavaş bence gereksiz tavsiye etmem canım 

Bak burda kızım daha bir aylık bile değil :D 

(2,121 puan) tarafından
Anaaa okadar küçük yani ama çok tatliş yaaaa ne güzel uyumuş minnoş
(1,736 puan) tarafından
Tşk ederim canım ❤evet o yüzden alma ben satana kadar aylarca uğraştım :))))
Onun yerine beşiğe takılan sallama aparatı var bi uyku diye onu al ben öyle yaptım şuan 8 ay 8 günlük 10 kilo hala kullanıyoruz☺ ses ve titreşim olunca kendi kendine sallıyor bebeği ve uyanmadan tekrar dalıyor ☺ kolik olmasına rağmen çok rahat ettim bu aparat sayesinde ☺
(2,121 puan) tarafından
Resimi varmı canm aparatı bulurum daha beşik almadım aslında ses ve titreşim olunca derken onu anlamadım
(1,736 puan) tarafından
Yorum olarak attım canım ❤
0 oy
(1,736 puan) tarafından

image

Bu canım mesela bebek kımıldayınca yada ağlayınca çalışıyor ses ve titreşim sensörü sayesinde bebek tam uyanmadan tekrar dalıyor alın aldırın yapandan bin kere allah razı olsun

(2,121 puan) tarafından
Evet görmüştüm canm teşekkür ederim bı bakayim
(1,736 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 361 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 510 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,376 soru

24,057,295 cevap

329,965 kullanıcı

...