0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar herşeyimizi satıp yurtdışına yerleştik ama eşim burada iddaya tutuldu1 yıldır id,da oynuyor sürekli kaybediyor 1 yıldır bir para toplayamadik bizle gelenler resmen bir ev parası topladı biz hala 40 50 bin ancak var çünkü idda oynuyor diyelim her ay bin kenara mi atıyoruz o idda oynadığı için paramız bitiyor ve o birikimide harcamak zorunda kalıyoruz böyle böyle para birikmior diyor ki ben kazanacam kavga da ettim boşanmaya kadarda gittik guzelcemen de anlattım anlamıyor artık çok sıkıldım çocuklarımız var yuvamızı yıkamayım diyorum ama artık katlanıyorum üzüntüden kaç saatdtir sütüm gelmiyor o birde bana kızıyor ona kızıyorum diye o üstte çıkıp kavga ediyor aç misin açıkta misin diyor e biz buralara aç karnimizi doyurmaya mi geldik diyorum ben iddiadan çok para kazanacam diyor duruyor bıktımmmmm artık onunla konusmicam çok kısa cevaplar verecem birşey sorunca bıktım aramicam sormicam çok yıprandım bırakmıyor bide üste çıkıyor yeter yuva kolay kurulmuyor bozmamak için herşey yapıyorum yok boşanmaya kadar gidior yinede vazgeçmiyor ben bizim için yapıyorum diyor yeter bıktım ne yapmam lazım bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından
Kumara giren birdaha çıkamıyor senin yapacağın bişey yok malesef canım Allah yardımcın olsun 

Korkutmuşsun boşanacam demişsin  yapmayacam demiş geri başlamış 

Bilmiyorum ki canım ben de post üste çıksın belki tavsiye veren birisi çıkar 
-Reklam-
0 oy
(4,832 puan) tarafından
Seni dinlemiyor demek ki. Ailelere anlat durumu. Ciddi konuş korkup yapmaz belki. 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Al bebelerı dön gerı annene memlekete gözü dönmüş hırstan kazandı diyelim ne olacak? Duracak mı asla durmayacak daha fazlasını isteyecek iddiadan kumara geçer para çok olsun asla durmaz kaldı ki haram paradan kım hayır görmüş bosversene
0 oy
tarafından
düzenlendi
İşin gerçekten çok zor.Bu bağımlılık çünkü bnm teyzemin kızıda senin durumundaydı.Onun eşide oynuyodu ister istemez yalancı da oluyolar zamanla.Yani durumları iyiydi sürekli borç olunca çocuğun babası evini bile sattı borç için yeminler billahlar bı daha yok derken.Kuzenim bakıyo ki yine yalan uzman çavuştu galiba eşi maaşından kesinti oluyormuş borcu yüzünden kız artık bı affet on affet en son terk etti.İki çocuğu var kaynana bakıyo.herkes farklı bı şehirde,olan çocuklara oldu...

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 337 göst.
0 oy
5 cevap 264 göst.
+3 oy
4 cevap 332 göst.

Kategoriler

1,477,454 soru

24,183,823 cevap

336,496 kullanıcı

...