0 oy
117 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,502 puan) tarafından

image

hanımlar  bu ne demek.  Telefonu ele geçirmezler dimi satın alınmış mı demek gerçekten  tam anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Letgo elden ödeme yapılıyor sadece böyle bişey hiç. Görmedim tuzak olmasın dolandırıcı vs 
(1,502 puan) tarafından
Bnde Daha önce birkaç kez satış yaptım ama böyle görmedim müşteri hizmetleri falan diyor anlamadım yani
tarafından
Letgo'da yaşadığın şehirde yakındakilere satış yapıyosun Böyle bişey yok elden parayı alıyosun inanma müşteri hizmetleri vs yazmasına
(1,502 puan) tarafından
Tamam canım anladım dediğim gibi daha önce yaşadığım yerlere yakın bazı insanlara satış yapmıştım Senin de söylediğin gibi elden Aldık parayı riske atmayayım en iyisi
tarafından
Aynn canım alıcı öncelikle mesaj atıyor yada numara bıraktıysan arıyor seni yüz yüze görüşmeden satış olmuyor letgo'da aman dolandırılma
-Reklam-
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Bağlantıya falan tıklama sakın letgo elden veriliyor para 
(1,502 puan) tarafından
Aynen  ya güvenemedim
0 oy
(419 puan) tarafından

Canım yeni dolandırıcılık yöntemi bu. Letgo'ya ürünü gıder elden alır elden parayı verirsin bugün de PTT bana ürün göndermiş gıuyaaa. İngiltere'nin kodu:D

(1,502 puan) tarafından
Aaaa tövbe.  Zaten adamlar söyledi ürün numarası Yani güya benim ürünümün numarası olan numara da Benimkiyle aynı değil Allah'tan Oradan da çaktım köfteyi Neyse Böylelikle buna şükür diyoruz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
5 cevap 176 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Lale95 (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler