0 oy
778 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim dün öğle vakti beni aradı. Açamadım o an telefonu daha sonra dönüş yaptığım da hat meşguldü. Eve geldiğinde sorduğumda geçiştirdi. Daha sonra ben aramalara baktığımda o saatlerde arama yoktu. Bende hattı ne ise o uygulamaya girip dökümanlara baktığımda sadece internet geçmişi vardı o saatlerde. Bu nasıl olabilir? 

6 Cevaplar

+2 oy
(81 puan) tarafından
Çok gereksiz şeyleri takıyorsunuz hat düşmemiş olabilir yani Allahım bir de dökümanlara bakmış 
tarafından
Elime delil topluyorum. Hat düşmeme ihtimali yok
(12,062 puan) tarafından
Şüpheleniyor musun kocandan
tarafından
Sıkıntılı bir evliliğimiz var
-Reklam-
+1 oy
(12,062 puan) tarafından
Aynı amda başka biri de aradıysa eğer ikisinin araması da kayıtlarda gözükmez sizlerde meşgul görünür
tarafından
Beşer dk ara ile hem whatsapp hem normal arama yaptım. İki aramada meşgul
(12,062 puan) tarafından
Görüşmeyi wpdan yapmıştır o zaman
0 oy
tarafından
Karşı tarafın araması düşmüyor dokümanlara bu işin uzmanı oldum sanırım bi zaman bende bu şeylerle çok ilgileniyordum
tarafından
Nasıl yani
0 oy
(4,279 puan) tarafından
Operatörler bazen değişik durumlar olabiliyor, misal bende de sadece eşimi aradığımda çalıyor,telefon açılıyor saniye işliyor ama konuşamıyorsun çünkü tekrar çalmaya devam ediyor :)
tarafından
Ben beşer dakika ara ile hem whatsapp hem normal telefon üzeri aradım.
0 oy
tarafından
Eğer açmadığın an geri aradiysan hat mesgul gosterir..bende cok oluyor böyle..ayrica bu kadar takma kız..burda aldatma postlari o kadar okudukki insan her küçük seyden suphelenir oldu:)
tarafından
Sıkıntılı bir evliliğimiz var. Beşer dakika ara ile hem whatsapp hem normal aradım meşgüldü
0 oy
tarafından
Bir meşgul aramasında bu kadar şüpheye düşürecek ne yaşatmış olabilir size eşiniz diye sormak isterim. Normalde bu kadar detaya dusmezsiniz sanıyorum ki. Güvensizlik mi oluşturdu daha önce eşiniz 
tarafından
Sıkıntılı bir evliliğimiz var
tarafından
Belli oluyor yani normalde insan böyle küçük biseyle şüpheye düşmez. Umarım hatlarla alakalı sorundur seni üzmez inşallah
tarafından
İnşaAllah. Ama hatla alakalı bir problem olduğunu düşünmüyorum
tarafından
Kadınların hisleri kuvvetlidir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,470,856 soru