0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,616 puan) tarafından
Günaydın kızlar bizim yarın cinsiyetimiz belli olacak ama malesef gurbetteyiz bu ara ailelerimiz açısından zor bir dönemden geçiriyoruz hastalıklar vs gibi gidemiyoruz memleketede uzak ve eşimin iznide yok ailelerde uzun zamandır beklenen bir bebekti bizimki 4 sene sonunda nasip oldu uzakta olduğumuz için görüntülü konuşma yaparak açıklayacağız zor zamanda herkese moral motivasyon olsun diye ama bunu nasıl yaparız bilemedik birazda işe eğlence katalım istedik tak diye söylemek yerine sizce ne yapabiliriz eşim diyor ki bir tane kedimiz var ailenin göz bebeği kendisi cinsiyete göre papyon yada bandana takalım öyle söyleyelim anı kalsın siz ne dersiniz önerilerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim ❤

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biriniz mavi biriniz pembe giyinin hangimiz tahmin edin diyin..ekran kaydı alın..bu arada tebrik ederim saglikla gelsin bebişiniz ♥️
(2,616 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu fikir aklıma şeyi getirdi partilerde kız erkek kostümü giyip bebeler dövüşüypr kazanan da gelip sarılıyor ya bayılıyorum onlara hamile olmasam yalanda vallaha yapar bahaneyle Benimkide döverdim :)) ama fikir güzel değerlendireceğim ❤
tarafından
Aklıma sadece o geldi canım..bence de güzel fikir
(2,616 puan) tarafından
Ya zaten yapma gibi bi düşüncede değildik ama herkesin kafasının dağılmaya ihtiyacı var vefatlar hastalıklar üst üste geldi hep özellikle dedem için istiyorum adam düğünümde rahatsızlandj gelemedi kaç sene geçti halen konuşuyor içinde kaldı şimdi aynı durum bebekte yaşandı hastanede yatıyor kendini salan bir insan değil ama bu ara kendini çok bıraktı ve çok yaşlandı önümüzü kestiremiyoruz hem ona moral olsun istiyorum hemde Allah korusun kötü bir durum olursa düğüne gelmedi bunu kuru kuru söyledik öyle oldu demek istemiyorum
tarafından
Rabbim dedene şifa versin canim..inanki seni en iyi ben anliyorum..bende gurbetteyim kimsem gelemedi buraya..onlara istiyor insan böyle küçük surprizler yapmayı
(2,616 puan) tarafından
Aynen canım hem uzak yer hemde hani bazı şeyler için geç kalınır mı insanı strese sokuyor bu durum
-Reklam-
0 oy
(2,682 puan) tarafından
Ben eşimle balon patlatma ki yapmayı düşünüyorum 

Sizde yapabilirsin yada pasta yapıp küplü bardakla alıp rengi aciklayabilirsinjz
(2,616 puan) tarafından
Pastayı düşündüm ama görüntülü konuşma yapacağız oyğzden hoş olmayabilir mekan olsa yada eve gelseler cinsiyeti gösterip pastayı hep beraber yerdik balonu düşündümde sonra temizlik işi geldi aklıma :) balon halen aklımda ama çok dağılırmı bilemedim teşekkür ederim ❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
0 oy
11 cevap 294 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,138 göst.

Kategoriler

1,473,435 soru

24,124,701 cevap

333,667 kullanıcı