0 oy
425 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (58 puan) tarafından
Merhaba kızlar çocuklar coktan uyudu bende yarının yemegini şimdiden düşündüm sarma yapayim dedim hemde fikirlerinizi almak istedim maksat muhabbet olsun sarma içini ben çiğden koyuyorum hiç kavurmadim sizler nasıl yapıyorsunuz kavrulmus güzel oluyor mu ?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hic kavurmam çiğ yaparım 
(58 puan) tarafından
Kavuran çok kişi var ama güzel olur mu bilemedim
(4,420 puan) tarafından
Çiğ iç candır:D
tarafından
Demi balım bir de etli olacak etsiz de olmaz ☺
(4,420 puan) tarafından
Ooo biz genelde tencer3 altına kemikli et koyarız. Sarma içine de kuyruk yağı koyarız. Ohh yeme de yanında yat
-Reklam-
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Bende hep cıgden koyarım 
(58 puan) tarafından
Bende öyle kavuran çok kişi var
0 oy
tarafından
Ben kavrulmuş yapıyorum kaynanam çiğden genelde çiğden yapanlar kavrulmuşu çok sevmiyor
(58 puan) tarafından
Benim annemlerde hep çiğden yapıyordu bende öyle gördüm öğrendim ama şuan bakıyorum birçok kişi kavuruyor
tarafından
Ben de kavurarak öğrendim ailemden :)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çiğden yaparım... Kavrulmuş bence güzel olmuyor yav benim fikrim tabi.
(58 puan) tarafından
Bilmiyorum daha önce yemedim kavrulmuş kendi annem çiğden yapardı hep bende öyle öğrendim
tarafından
:D biz kavuranlarda tam tersini diyoruz çiğden iyi olmuyor diye
(2,385 puan) tarafından
Çiğ iç candır boşver...
0 oy
(4,306 puan) tarafından
Bende hep çigden koyarım diğerini denedim yapamadim
0 oy
(997 puan) tarafından
Çiğden yapıyorum hiç kavurmakla uğraşmadım 
(58 puan) tarafından
Evet daha basit
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Ben kavuruyorum canım hatta birazcik sıcak su ekliyorum 

Altını kapatinca da üzerine dereotu Maydanoz ufak ufak Domates dogruyorum çok lezzetli oluyor
0 oy
(7,053 puan) tarafından
Vala bazı yorelerin var  yanlış anlaşılmasın lütfen benn hiç sevemedim  kavurup salça koymayan yada sumakla kaynamayan damak tadım hiç müsait değil ona . Salçasi pirinci yağı olucak tabi ben kavrulmuş falan bilmem vala :)))
0 oy
tarafından

Ben salcayla soganla naneyle güzelce kavururum. Baharat eklerim isteğe göre.  

0 oy
(6,900 puan) tarafından
Ben soğanı pişiyorum sonra pirinç ilave edip azıcık kovuyorum sonra salça ve baharatları ekleyip biraz şu koyup iç harcını hazırlıyorum iç soğuktan sonra kıyma ilave edip o şekilde dolma yapıyorum ve çok güzel oluyor
0 oy
(18,734 puan) tarafından
Sarma çiğden olur bol yağlı ve etli olur salçası da az olmamalı. Biz öyle severiz. 
0 oy
tarafından
Annem kavrulmuş yapardı ben cigden yapıyorum şimdi annemde cigden yapıyor böyle daha güzelmiş diye :)
0 oy
(54,185 puan) tarafından
eskiden kavururduk şimdi çiğ rahatima geliyor 
0 oy
(4,329 puan) tarafından
Ben kavurur hatta biraz haşlarim çünkü biz sarmayı sararken yeriz :) annem ablam ben  oturur sarar sarar yeriz kalırsa kalani biraz pisiririz o kadar
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben kavururum canım çok güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 505 göst.
0 oy
32 cevap 768 göst.
8 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 107 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler


1,476,398 soru

24,168,643 cevap

335,742 kullanıcı

...