0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba biraz uzun olabilir ama lütfen okuyunuz. Ben aileden uzakta gurbette yaşıyorum 2 tane küçük bebeğim var Eşimin işi göreviyle hallerden başka şehirde yaşıyoruz. Izimiz vardı bir hafta için ailelerin olduğu Memlekete geldik. Kayınvalidem ve Kayınpederim şu anda Başka Bir Şehirde köylerindeler. Orada da başka evleri var Onu tadilat için gittiler Her neyse. Burada şu an buradaki evlerinde 22 yaşında Kaynım var. Biz eşimle ben çocuklarla birlikte 2-3 gündür Annemlerde kendi annemde kalıyoruz. Benim annemlerle kaynanamların evi arası 3 dakika. Bugun yemekte kaynimida cagirdik geldi yemek yedi. Yarin sabah kaynanam kayinpeder yola cikacak askam 8_9 gbi evlerinde olurlar. Acaba diyorum benden evini temizlememi beklemişimdir ya da yemek yapmamı. Hani yarın akşam gelecekler neden gelin gidip evi temizlemede ya da yemek yapmadı diye düşünüyorlar mı acaba. Yapmayı yaparım ama Kayınvalidemin bana hiçbir yararı hiçbir fayda ise hiçbir desteğe yardımı hiç olmadı. Iki tane bebeğim var küçücükler Bir gün de gelip sana yardımcı olayım kızım bir evime gelmedi. Ben onu Her gittiğimde iki tane Bebeğimle uğraşıyorum yanında bir de onun evi izle hizmetlerini yapıyorum ve benden gerçekten hizmet yapmamı bekliyor. Diyorum ki yarın akşam Onlar evde olacaklar Biz de öbür gün Sabahtan gideriz görürüz gerekirse orada kalırız diye düşündüm Sizce ne yapmalıyım
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(293 puan) tarafından
Aslında yapsan temizliği eşin için iyi olur ama çocuklarla çok Zor olur. Eşin yardım etmez mı 
(80 puan) tarafından
Eşime söyledim Sence beklerler mi diye beklemesinler seni zaten 2 tane bebegin var dedi kendi direk
(21,644 puan) tarafından
Yemek belki ama ben temizlik yapmazdım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,761 soru

23,861,614 cevap

320,423 kullanıcı

...