0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bildiğiniz ggibi ben yeni anne oldum ..ve bebəgim 1 aylik ..bebegimlee konusuyorum seviyorum cok..ama her uyanik oldugu zaman ilgilenmiyorum konusmuyorum yani.mesela o suan uyanik ben telefondayim..yada o uyanik oldugu zaman ben iş yapiyorum bazen tabiiki de yanimda oda..ama babasi isten geldiginde ona daha cok zaman ayiriyor ..telefona bakmaz ..yemek bile yerkən onunla konusur ..sever oper koklar..bazen kendime kiziyorum ben niye boyle degilim diye acaba azmı seviyorum bebegimi diye.. aslinda sebebi yenidpgan olmasi bence..eger beni anlayan bebk olsa onunla oynarim gunumu onunla geciririm daha cok oyle dusunuyorum ben.

Simdi sorum şu..acaba 1 aylik olsa bile onunla fazla konusmalimiyim ..gunahkarmiyim ben onun yaninda telefona baktigim icin onunla cok ilgilenmeyp

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çünkü gün içinde eşin görmediği için yeterince telefon vs. Bakıyordur eee sen iş yap o bu derken kafa dağıtmak istiyorsun haliyle 
tarafından
Yani o oynattigim zaman beni anliyormu acaba suan ..yada babam beni daha cok oynatiyo dusunuyormu..amaan bende delirdim
tarafından
Tabi ki anlar kızsa eğer sen ne kadar ilgi delisi olsanda baba delisi olur valla yaşandı
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
sakamasin kiz gunahkarlik ne alaka . insan haklarina zaten ayrikir zaten insan gibi yasamiyorsuz ilk 5 sene insanin ömru curuyor bence ilk dort seneki eziyetler oteki tarafta hesaptan düsülmeli. gunakkari birak cennetlik olmasisin 7 24 vik vik vik bebeyle yasamak kolaymi.babasi gelio iki agu huguntamam . bebek butun gun senin basinda . birak bisver bir aylik bebegin neyiyle oynucan iki agu bugu bitti uyucak zaten cocuk . dertsiz basina dert mi edineye calisiyosun .  7 aydan sonra intharin esigine gelecen 1 yas aonrasi olsemde kurtulsam su hayattan diceksi. 2 yas sonrasi allahim bana bi kamyon carpsa da alsa canimi diceksin . keyfini cikar cck uyurken suan dinlen takil bisver bebek bakinsin sen naparsan yap o anlamioki. dert edinme kendine bunu
tarafından
Oh rahatlattı bu yorum beni cidden ..ne biliyim kız ben kötü annemiyim diye düşündüm..en Zor zamanları ilerde desene
(4,468 puan) tarafından
Ahahha bana bı kamyon çarpsa aşamasındayim :))
0 oy
tarafından
Benim bebe 7.5 aylık doğdu, normal bebekleri yakalayana kadar 4 6 ay geçti yani ancak ancak güldü etti. O süre zarfında oyuncak bebeğe bakıyor gibi hissediyordum. Anne oğul ilişkimiz ancak o bana karşılık verince yavaş yavaş oturdu. Normal yani.

Yeni annesin ve belli ki daha lohusasın. Hormonlar yüzünden hislerin olması gerektiğinden daha yoğun, o yüzden böyle hissediyorsun. Sakin ol, öyle ya da böyle Allahın izniyle büyüyecek. Sen de aylar sonra bu soruyu görüp ne kadar küçük meselelere üzülüyormuşum diye güleceksin.

Rabbim analı babalı hayırla afiyetle büyütsün.
tarafından
Cok teşekkür ederim evet lohusayim.daha..insallah canim
0 oy
tarafından

Uyuyunca telefona bakıyorum ben Ama şimdi onu oturttum sandalyesine bir yandan konuşuyoruz sohbet ediyoruz bir yandan da ben de mutfaktaki son işlerimi yapıyorum. Bu dönemlerde biraz telefon yerine ya da ev işleri yerine bebek daha mühim oluyor

image

tarafından
Of ellere bak ne tatlı..benim bebeğim de biraz buyuse
tarafından
Büyür annesi valla ben anlamadım 5 buçuk ay ne çabuk geçti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
+10 oy
22 cevap 684 göst.
31 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde fatma0421 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 679 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde iiiinciiii (3,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,477,278 soru

24,181,156 cevap

336,333 kullanıcı

...