0 oy
902 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya yeminederim çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca vallahi ya. .Ne biçim erkek bunlar ne sanıyorlar kendilerini. ..Bayanlar izin vermeyin bunlara ya güçlü olun bunu onlara ispatlayin. .Kadın bu kadar gucsuz olmamalı bence..Biz kadınız ya İnsanız insan. .Allah Yardımcısı olsun böyle insanların gerçekten çok kötü oldum.:((

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ve uyuyor diye dovmus pislik adam 
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Şerefsz işte böyleleri, Allah ıslah etsin:/ Allah yardımcısı olsun kadının:(
tarafından
Aynen ya bir insan uyuyor diye dovulurmu ya pislik adam
0 oy
tarafından
Hamilenin ahını almaktan korkar insan. Doğmamış bebeğine onun annesine nasıl el kaldırabilir bir insan. Allahım ya delircem şimdi elleri kırılsın. Pislik yaratik!!!
tarafından
Ve sadece uyuyor diye dovmus pislik adam
tarafından
Uykusunda boğmak lazım pislik herif....
tarafından
Kesinlikle allahın belası adam..Hamile kadın tabiki uyuycak dinlenecek. .Akıl yok akil
tarafından
Cehalet falan da değil bu resmen hayvanlik. Allah korkusu da yok tabi. Hayvan yapmaz inşallah kızcağız darp raporu alır da şikayetçi olur o iğrençten
tarafından
YazDim cnm zaten hemen dedim git hastaneye hem bebeğe baktır hemde darp raporu al dedim inşallah gider. .
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Yuh ya ne gaddar iğrenç insanlar var Allah bildigi gibi yapsın bence akıl sağlığı yerinde değil onun 
tarafından
Bende insan demeye bin sahit lazım bu adama. .Bir insan uyuyor diye dovulurmu ya
0 oy
(728 puan) tarafından
Kızgın yağ ile haşlayacaksın böyle adamları nasıl olsa ceza almıyorsun bu ülkede
tarafından
Aynen ya sorma uyuyor diye kadını dovmus allahın belası. .Böyle adamların arasına bir bomba koucaksin ve havaya ucuracaksin bence
(13,675 puan) tarafından
Böyle bir olay olsa kadınlar ya müebbet hapis cezası alır ya da hemen idam getirilir erkeklere hiç bir şey olmaz Bizim ülkemizde çok yazık çok bu adamın yetiştirdiği bireyden ne olur ki ben o bebeğe de üzülüyorum iğrenç bir babası var
tarafından
Bizim ülkedeki adalet işte hakimi öldürsen 20 yıl hakime sövsen müebbet diyolar ya aynı o durum böylelerini öldürsen adam yerine gecerler
tarafından
Kesinlikle katılıyorum cnm....
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim boylelerine firsat vermesin 
tarafından
Amin cnm amin..Çok üzüldüm kadına ya..8 aylık evli daha bide hamile. .bide uyuyor diye dovmus. .Hamile kadın tabiki uyuycak tabiki dinlecek yani..vallahi akıl yok böyle adamlarda
0 oy
(163,475 puan) tarafından
Sadece uyudugu icimmi yuuuhhh psikopata bak 
tarafından
Evet cnm şok oldum zaten..uyuyor diye dovmus kadını elleri kirilsın inşallah. .Hamile kadın uyumayacakmi dinlenmiyeckmi ya.
0 oy
(588 puan) tarafından
Her ne olursa olsun dayaga karşıyım hiv kimse haketmez ama benim aklım almiyo uyuduğu için dayak attığını oyleysede psikolojik problemi var denek ki adamin
tarafından
Kesinlikle öyle cnm..Allah ıslah etsin ne diyim
0 oy
tarafından
O.ospu çocuğu bunlar allah kahretsin böylesine aynı muameleyi yapacaksın bi daha yapabiliyor mu
tarafından
Kesinlikle cnm ..Devletin buna el.atması lazım bi an once hemde
0 oy
(6,396 puan) tarafından
eli kırılır insAllah mikrop adam
tarafından
Aminnnnnnnnnnnn
0 oy
tarafından

Aşağılık herif , insan o kadarda olmaz ya , kadınlar bu kadar edilmemeli Allah aşkına yaaa 

tarafından
Kesinlikle cnm..Kadın ezilmemeli dik durmali bence ...Biz de İnsanız sonuçta. .Yeter artık bu kadınları hor gördükleri vaka ya
tarafından
Allah hellak etsin bunları inşallah
0 oy
tarafından
Karaktersizlik di boyu sirf uyudu diye bide töbe Estağfurullah dövmek icin bahane aramak bu
tarafından
İşte erkek bir daha erkek olduğunu kanıtladı. .Devlet nerde ....yokk herzamanki gibi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 421 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 758 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,227 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 497 göst.