0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,291 puan) tarafından
Kızlar vicdanım hiç rahat değil çünkü Cuma günü akşam üzeri annemlerin yayla evi yanmış cumartesi günü duydum ve gittik yanlarına ama o şokla üzüntüyle aklıma bı yemek yapayım birşeyler hazırlayım götüreyim diye hiç gelmedi anlık karınları doysun diye sonradan aklımıza domates salatalık biber ekmek peynir geldi köy evleri çok şükür iyi ama yaylada oldukları için orda hiçbirsey yoktu marketten kahvaltılık yemeklik vs üstlerine felan birşey almak hiç aklıma gelmedi kendilerinde gidip birşey alamadılar şimdi çok üzülüyorum içim hiç rahat değil 2 saat uzaklıktalar ama hemen gidemiyorum gelemiyorum çok üzülüyorum nolur dua edin biran önce toparlansınlar durumları düzelsin Rabbim düşmanımın dahi başına vermesin çok zor bı durum  her an aklımdalar elimden birşey gelmiyo şuan kendi kendime çalışmış olsam tüm paramı verirdim daha çok yardımcı olurdum diye daha çok içime vesvese giriyo

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim rabbim yardımcıları olsun..insan telasla unutabiliyor..sen kendini suclama bu konuda
(7,291 puan) tarafından
Amin canım bende diyorum çok üzerime gidiyorum diye ama olmuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun .Rabbim başka kaza vermesin insallah
(7,291 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 477 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 569 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 439 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,875 soru

24,104,327 cevap

332,606 kullanıcı

...