0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızım 11 aylık geceleri enn az 5-6 defa uyaniyor emmeden uyumuyor ve çok uzun emiyor (sadece gece değil gündüz uykusunda da çok emiyor bırakmıyor) göğüs ucum çok fena yara oldu ve çalışıyorum çok uykusuz kalıyorum ama uykusuzluk falan umrumda değil bu göğüs acisi beni mahvediyor. Uyurken de emmeye devam ediyor beni emzik olarak kullanıyor (emzik kabul etmedi hiçbir zaman) eğer göğsümü zorla çekersem uyaniyor tekrar emmeden asla uyumuyor 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende kesecem bu aralar ve çok korkuom bnde
-Reklam-
0 oy
(13,466 puan) tarafından
Oy çok kucuk daha canim ya :) anliyorum seni ama. Sutun varmi bari
(21 puan) tarafından
Sütüm var. Ben de 2 yaşına kadar emzirmek çok istiyordum ama göğüs ucuma kan oturdu artık. Ara ara oluyordu geçiyordu şimdi 1 aydir böyle ve daha da artıyor:(
(13,466 puan) tarafından
Gunduz yada geceyi kesmeyi dene bence. En azindan birinde rahatlarsin. Aslinda gece beslenmesini kesebilirsin 1 yasinda nerdeyse. Hem uyursunuz rahatca
(21 puan) tarafından
Aynen geceyi kesmek istiyorum inşallah başarabiliriz
0 oy
tarafından

Mama icmezmi

(21 puan) tarafından
Mama içmiyor ama devam sütünü seviyor ek gida da alıyor
tarafından
Gecede vermeye çalış. Bnmkide uyurken emmeyi seviyor uzun süre emiyor uyurken . Emzik almiyor
(21 puan) tarafından
Pipetle içiyor biberon da sevmiyor ama bi deneyecegim bakalim
0 oy
tarafından
13 aylık bizde de durum aynı bazen keseyim diyorum sonra kıyamıyorum gündüz de gece de sanki aç gibi emiyor ısırıyor işkence gibi oluyor ama en az 3 4 ay sonra gündüzü kesmek istiyorum. Geceyi de tam 2 yaşında. Gerçekten gece emerken uyumuyor da memede dans ediyor 
(21 puan) tarafından
Ayy aynen resmen dans ediyor yarim saat bir saate yakin emiyor ama sanirim ben önce geceyi kesecegim
tarafından
Gece aciktiginda su vermek biseyler yedirmek zor gelir bana ya gece karın açlığına uyanıyor gece Max 1.5 saat oynaşma ve emme seansı oluyor 1 kerede en son kocam saat 2 de salona geçti hahahaha gece kalkmak bana zor gelir ya aç olursa
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Ben 13 aylıkken ayırdım öyle bir ısırıyordu ki ikiye ayırdı göğüs ucumu. Mama denedim devam sütü hiçbirini kabul etmedi normal yedirdim hem geceleri de birkaç gün kalktı onda da şu içirdim yatırdım ayırmak istiyorsan ayır en önemli zamanı zaten ilk 6 ay
(21 puan) tarafından
Artik kalkmıyor mu geceleri? Su icirdiginizde yatti mi nasil yaptıniz biraz dahadetayli bilgi verir misiniz? Bir de emmeyi bıraktırdıgimda gogsum sut uretmeyi ne zaman bırakir acaba
(1,462 puan) tarafından
Şimdi benim hamilelik girdi ama Dr doğurana kadar emzirebilirsin sorun yok dedi ben 5-6 ay devam ettim hala devam edecektim ama ısırma huyu beni benden alıyordu. Bir anda kestim. Emmeye geldiği zaman hadi suya gidelim dedim su içirip odaya goturuyodum karanlık yapıyodum gece lambası dahi uyuyana kadar acmiyodum kendim onun yanında uyumuş taklidi yapıyodum en fazla 1 saat suruyodu o da mecbur uyuyakliyodu. Sonra uykulu uyanıp göğsüme geldiğinde de kucaklayıp su içirip tekrar uyutuyodum yanımda. Bu şekilde alıştırdim canım hep su verdim göğsümü tuttuğunda meme yok kapanmış bak açılmıyor diyodum
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Ayrilik kaygisi yasiyor diye yorumladim ben. Bence neden bu kadar emiyor onu gozlemle. Cocuklar memeyi duygusal doygunluk icinde kullanir. Dis donemini soylemiyorum bile.
0 oy
(11,514 puan) tarafından
Çok küçük canım daha sen göğüs ucundaki yarayı iyileştirmeye baksan yada sadece gece emzirmeyi kes zor bir durum memeden kesme süreci. Ben iki oglumada ilk önce gece emzirmeyi kestim 
0 oy
tarafından
diş sıkıntısı çekiyor belki ki. geçici bir dönem. bebeğim 15 aylık olacak doktora sorduğumda hayır daha devam dedi, ne kadar istiyorsa o kadar emecek
0 oy
(684 puan) tarafından
Bu kadar kötüysen sütten kes o da rahat eder sende, göğsüne birşeyler sür salça veya boya falan tiksinir ama gece senden ayrı uyutmalari lazım birilerinin yardımına ihtiyacın olabilir yani mesela ben oğlumu sütten kesmek istediğim zaman kaynanamla görümcem oğlumu o gece kendi odalarina götürdüler o gece süt için çok ağladı ama diğer gece artık sütü istemedi o şekilde bir gecede bıraktı
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Bende emerek uyuduğu sürekli emmek istediği için çok bıraktırsam mı diye düşündüm ama biraktirmadan önce hep bir denemek istedim eğer duzeltemezsen emmeyi biraktiracagim diye kesin kararla başladım emerek ağzında uyurdu çıkarınca ağlardı susmazdi bir daha verirdik gene gene aynısı çok yordu ve  araştırmalarım sonucunda yöntem belirledim kendime emziriyordum ve uyutmuyodum gözleri kayıp giderdi ayaklarıyla kulağıyla oynardım ve uyumak istiyorsan memeyi bırakmam gerekiyor memede uyku yok dedim ama bunu kendi pes edene kadar yaptım ne bırakıyor nede gözlerini açık tutamadigi zamanda uyudugun için seni yatağıma yatiriyorum diyordum ve iki haftanın sonunda uyuyacagi zaman kendisi bıraktı ve yatırdım uyudu bir yaşı geçti emmeye düştü yemesini etkiledi ve emmeyi azaltım günde 4 sonra 3 yaptım şuan 2 yada 3 arasında gidiyoruz az buçuk yediği sürece zorlamıyorum meme istedikçe oyaladik yemek verdim sevdiği atıştırmalık verdim dışarı bile çıkardım ve dengeyi sağladık şuan uyku öncesi hariç istemiyor çünkü biliyor ki zamani var ve vermem gece uyandığında eğer yatırdim 3 den önce uyandı emzirmem su iciririm bini söylerim sırtını sivazlar uyuturum geri ama bu raddeye gelene kadar çok yiprandik vicdana gelip vermemen gerek aglamayada terk etmeyeceksin ama yazık günah dengesini çocuğuna göre ayarlayip kurabilirsin 
0 oy
(1,886 puan) tarafından
2 yaşında kızım canim iki haftadır kestim geceleri halen uyanıyor arıyor ama vermiyorum ağlıyor ağlıyor uyuyor başka çare yok çünkü dişlerimi yaptırdığım icjn vermiyorum sabır taşı denedim gündüz işe yaradı ama asla gece işe yaramadı emmeye devam etti gece kori sürüyorum emmiyor gündüz ağladığı zaman ilgisini başka yere çekiyorum yada parka çıkarıyorum ilk önce kararlı olman lazim canim ilk kestigin zaman gecelerin yüz defa uyanacak ama pes etmeyeceksin üç günden sonra gece uyanıp ister ama sonra geri uyur 
0 oy
(757 puan) tarafından
Tahin yağı sür göğüslerine iyileşir hemen.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 379 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cadıkız (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 446 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nazzooo (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.

Kategoriler