Dün gece doktor yatıcaksın iş yapmıcaksın ağrıların azalır dedi bunu duyan eşim nerdeyse tuvalete göndermicek beni bugün evi temizledi süpürdü sildi ben arkasından dedektif gibi gezdim orada var burayıda al diye. Silerken elimde fısfıs yerlere sıktım sıktıgım yerlerinde sil dedim kocişcim büyük bir sabırla sildi 10 kelimesinden 10 u tamam sen git yat ben sıkarımda silerimde oldu yattıkça gerçekten ağrılarım azalıyor, demek ki farketmeden çok yormuşum kendimi. Yağmur seviyorum diye her yağmurda dışarı çıkıp üşütürsende böyle olur. Allahıma şükür bebeğim çok iyiymiş önemli olan bu. Yatanlara selam olsun ❤️
Doverim senii artislikk yapmaa simdi yatt sennn yatt son yatislarinn
Dün ya da birönceki gündü sanırım hamile bölümüne 5 yıl bekledim ben bu bebeğimi demişsin. Görünce gözlerim doldu doldu pıt düştü. Allahım miniğini sana bağışlasın sağlıkla kavuşasın yavruna.
Allah eşinden de bin kere razı olsun sana yardım etmesi çok güzel :)
Yat dinlen sefan olsun
Ne güzel ya benim de hamileligim öyle geçti hele o çoraplarımı giydirince prenses gibi hissediyordum kendimi geçen gün eşime dedim en kısa zamnda tekrar hamile kalıp ev iznine çıkmak istiyorum dedim
Yat kız yattigin yerde eşinde sabirliymis
Haha bezdirme adami 3 ay boyunca yattim ilk zmnlarda guzel geliodu sonradan catladim resmen
1,490,526 soru
24,359,764 cevap
346,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın