0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (633 puan) tarafından
Burnu tıkanms uyandım nefess alışverişleri esnasında şuan ateş ,37 sizce yükselir mi başındayım soğuk aldı galiba ahh ahh evde üzerine birşey giymeden gezmek.istiyor gunudzleri evde soguk 

7 Cevaplar

0 oy
(1,574 puan) tarafından
Yukselebilir sen dikkat et canim. Bu havalarda oluyor illa. Herkes hasta. Benim cocukta bizde hastayiz. Evden cikmadigimiz halde kaptik
(633 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede üzüldüm ya kızımda okula yeni alışmıştı
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Bende aynı postu yazmak için geldim oğlumun burnu tıkalı ama ateş yok çok ağladı gece sürekli uyandı durdu emmek istedi 
(1,255 puan) tarafından
Oğlunuz kaç aylık. Çok küçük değilse evde alerji şurubu varsa çocuğa verin çok iyi geliyor
(349 puan) tarafından
15 aylık şurup yok evde ama alerjiside yok ilk defa oldu böyle buhar vereceğim artık rahatlatır bir nemzede olsa
(4,312 puan) tarafından
Naz sultan ,Streimar ,snomarin yada serum fizyolojik burunnu açmada icerde ki kuruluğu almada yani sumuk oluşumunda etkili burnunu gün içinde gece yatmadan önce temizleyin birde hastalık belirtileri varsa muhakkak yatmadan önce banyo yaptırın güzelce nefes yolları nemli hava ile açılır daha rahat uyur.Gecmis olsun
(1,255 puan) tarafından
Nazsultan doğrudur canım ama bizim doktorumuz grip ilaçlarının hiçbirinin iyi olmadığını küçük yaşta kalp krizine sebep olduğunu söylüyor ondan dolayı burnu biraz aksa hemen deloday şurup veriyorum 1 tatlı kaşığı hemen kesiyor ve ciğerlere inmesini engelliyor. Benim kızımda kronik bronşit çok şükür alerji ilacını keşfettikten sonra buhar kullanmaya gerek kalmadan iğleşiyor
(349 puan) tarafından
Grip ilacı kullanmıyorum buhar makinasına serum fizyolojik ve iyot damlatiyorum bu iyi geliyor burun tikanikligina
0 oy
(782 puan) tarafından
Kaç gündür benim oğlumda rahatsız acillik olduk gece uyumuyor bu sefer ağlıyor çok rahatsız olmuş belli nefes dahi alamıyor boğazı dolmuş. Bı salgın gelmiş burda herkes hasta. Dikkat et canım çok geçmiş olsun. Java sicak desekte bize öyle onlara değil ben çorapla uyuturum battaniye bile atarım gece hala sabah burnu tıkalı uyanır düşün 
0 oy
tarafından
Bal sarımsak limon kürü kullan. Günlük ver bunu iyileşene kadar. Hemen faydasını görürsün Allahın izniyle. 
0 oy
(23,418 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Yükselebilir. Oğlumun da ateşi 38 i buluyor . Az önce ilaç verdik. Düşer inşallah. Düşsün ilk iş yatırıp uzeini iyice örtüp terletmeyi düşünüyorum. O çok iyi geliyo. Ama ateşi düştüğü sırada yapmak lazım. 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Burun tıkanıklığı hafif oksuruk ses de değişme  bir kaç gün inatçı olmayan hafif ates mesela 38.5 olur ilaç verirsin düşer sonra ertesi gece yada akşam üzerine kadar ateslenmez yada 37.5 lerde gezer ama yükselmez ince giydirme el yuz yikama yada duş ile hemen geçer sonra tekrar 38.5 vs olur saatler geçmiştir bir daha ilaç verirsin  sonra tekrar ateşi çıkmaz hapşırık eklenebilir burun akmaya başlar oksuruk devam eder 1 hafta max icinde toparlar soğuk algınlığına ben bu sekilde deneyimliyorum kızımda.Ginde 1 fincan kadar bal ihlamur veriyorum ben ve bana  kalırsa beslenmeden bile önemli olan su tüketimi gerçekten ateslenmeyi fazlaca önlüyor su teklif et surekli.

Atesi takip et ustunu incelt ama dusuk olduğu için komple soyma ,elini kollarına kafar yıka, yüzünü yıkarken boyun ense baş üstü kisiminada serinlik verecek şekilde hafif islat .Bekle bakalım yükselecek mi bir de ateş yükselecekse el ayagi bu demir gibi dediğimiz soğuklukta oluyor. Hanenin olsun.Gecmis olsun.
0 oy
(901 puan) tarafından
Kaç aylık cnm burnunu Tenzile serum suyla rahatlatır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
+1 oy
4 cevap 237 göst.

Kategoriler