0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (149 puan) tarafından
Dua istiyorum eşimin bana sadık olmasını istiyorum ben biraz pimbirikliyim herseye başka biri var sanıyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiiiiç öyle adama laf sözle çaktırma, yorumlarda da dediği gibi Casperiye çok haklı konuşmuş. Ancak duası var tabi, her gün 1 kez cuma suresi okursan eşinin ahlakı peygamber ahlakına döner.

1.5 sayfa bir şey. Adet, lohusalık ve cünüplük halinde okunmaz. Okunan bir dua var ama, 1000 kere "Yâ Samedü, min ğayri şebîhin felâ şey'e kemislihî, Yâ Samed." Okuyun. 
-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

dua muadan once essegin aklina karpuz kabugu zorla sokmaya calisma cnim en onemlisi bu. adami darlayim sıkıp bogum gereksiz kiskanclik yapinca ben olsam sahsen bari aldatayimda rahat etsin derim. hatim

indirsen kar etmez
(149 puan) tarafından
Çok haklısı ama takıntılıyım ya kendimi durduramıyorum
0 oy
(5,860 puan) tarafından
Bir insanin sadik olmayasi varsa ne yaparsan yap olmaz. Once kendine guvenmelisin ve hayatini kocanin etrafinda sekillendirmemelisin. Bu yuzden duaya degil destege ihtiyacin var gibi geldi bana ne yazik ki, cunku duaya kadar takintili bir durum varsa hayatini etkiliyor demektir.
0 oy
(462 puan) tarafından
Böyle bı dua olduğunu sanmiyorum da ikinciside sadık olması kişilik karakterden gelir, gözü dışarda olana onu yapicak karakterde olan bı insana fayda edeceğini sanmıyorum 
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Niye bukadar takıntı yapıyorsun güven duygun yokmu eşine bu bir hastalik olmuş olabilir sende bence önce kendin için dualar oku rahatla biraz cnm 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Dua var mi bilmiyorum ama korktuğun şey başına gelir bu düşünceden sıyrılsan iyi olur.Aklina böyle şeyler geldikçe bu durumu detaylandirarak düşünmek yerine hayatını kolaylaştıracak huzurunu koruyacak şeylere odaklanmalisin bence.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,033 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elanurtok (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
+1 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,472,475 soru