0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ergenlik zamanında başlamıştı boyun bölgemde daha sonra göğüs kafesi tarafına yayıldı çok yok ama kalın telli sürekli alıyorum haftada bir çıkıyor. Hangi bölüme gitmek gerekir evlenince geçer dediler evlendim çocuk yapınca gider dediler çocukta yaptım daha da artarak çıkmaya başladı. Erkeklik hormonum mu çok yüksek acaba. Eşim diyor arada sırada erkek gibi diklenme bana diye bu erkeksi haşin davranışlarımın sebebi de bu olabilir mi. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından
Kadın doğuma gideceksin, muhtemelen regl döneminin 3. günü çağırıp hormon testi yapacak. Ona göre de tedavi uygulamaya başlayacak. 
(68 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım ♡
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Niye bu zamana kdr doktora gitmedinizki. Hormonal dengesizlik yaşamişsiniz belliki. Adetleriniz nasl duzenlimi ? Ben yillar once kisa bir donem adet duzensizligi yasamistim o donemde yuzumde siyah tüylenme oldu az şekilde. Yillar gecti suan evliyim hala devam ediyor. Sonradan hormonal sknti yasamadim ama tuylerden kurtulamadim. Lazer yaptirmayi dusundum tavsiye etmediler yuz tehlikeli diye. Agdayla aliyorum azaldi ama devam yani illet bişey malesef
(68 puan) tarafından
Evlendikten sonra randevu aldığım sıra hamile olduğumu öğrenip tedaviye gitmemiştim genç kızlik zamanlarımda 3 5 taneydi hiç dert etmedim ağda yaptıkcada çoğaldı galiba :/ adetim genel olarak düzenli evlenmeden önce düzensiz olduğu olurdu. Bir yakınım aynı sıkıntıyla kadın doğuma gitmiş yapılan tahliller sonucu doktor doğum kontrol hapı vermiş tuylenme problemi bitmiş inşallah benim de öyle basitçe kurtulacagim birseydir :/
(77 puan) tarafından
Insallah oyledir cnm ama ben kullandim ise yaramadi :((  lazer uzmanlariyla gorustum kac defa. Hepside dediki yuzundeki diger sari tuglerde siyaha döner lazerle daha kotu olur dedi. Bende mecburen agda yaptirdim ama azda olsa azalma oldu bende. Cok gecmis olsn insallah kurtulursun bu illetten
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bend de var buna benzer ogrenirseniz bana da yazın :)
0 oy
tarafından
Hormondan olabilir canım baktır bi

İlgili sorular

Kategoriler

1,467,960 soru

24,051,404 cevap

329,683 kullanıcı

...