0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Sürekli karnı ağrıyor 17 aylık gece uyuyamiyor alttan gaz çıkarıyo yine rahatlamiyor her ay hastanedeyiz alerjik ondan dediler süt ürünleri kullaniyo artık kakada kan olmadı devam dedi doktor uyuyunca çok güzel uyuyor sıkıntısı var gerçekten yoruldum artık bide özele gastroenteroloji ye goturcem başka hangi bölüm bakar bız gibi olup çözüm bulan oldumu 

3 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Gastroenteroloji gidiyoruz bulamadilar özeline goturcem
-Reklam-
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Gastroenteroloji bakıyor canım da doktoruna denk geleceksin küçük kızımda 1 sene önce geçmeyen sebepsiz ishal vardı herşeyi yaptılar birşey bulamadılar sağlık ocağında ki doktora sordum ilacı bırakın hemen geçer dedi ve dediği gibide oldu 
(1,292 puan) tarafından
İlaç kullanmıyoruz canım her hem alerji bölümüne hem gastroenteroloji ye götürüyoruz ama en son film çekildiğinde gaz görünmedi alerjik bı durum diyolar ama polkinligine götürüyorduk bu sefer ücretli olanına gidelim diyoruz
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Gastroenteroloji yardımcı olur.

Laktoz toleransı oluşuyor muhtemelen kızımda küçükken bir ara olmuştu bir damla veriyorlar(adı relactazfi sanirim )süt ürünlerin den önce veriyorsun.Extra olarak direk süt veriyirsan verme peynir yogurt daha tolere edilebilir oluyor süte göre ,Dr gidene kadar laktozsuz ürünler seçebilirsin denemek için
(4,312 puan) tarafından
Aklıma gelmişken sebep sut urunu bile olmayabilir.Dr çok detaylı konuşuyor beslenme saat araliklari yatma saatine yakın beslenip beslenmedigi  yada gunluk tutup tutmadın mesela 1 hafta boyunca 1 çay kaşığı bal bile olsa ağızina beslenme anlamında giren herseyi not al  sancılandigi gece gündüze bak ,belki surekli tutekketigi ama sindirimde sorunbyasadigi başka bir gıda bile olabilir. Bu arada Dr bunları soruyor çünkü senin gözlemin bebeğinin sancilanirken yaptığı hareketler.Ben bir haftalık kaka şekil kivam resimlerini vs bile gösterdim isteyeceğini beni yönlendiren Dr söylemişti
(1,292 puan) tarafından
Bende çekiyorum bı kere kakasina bakalım demediler bendemi İstanbula getirsem canım ne kadar muayenesi bu doktorun
(1,292 puan) tarafından
Uzun uzun yazdın çok teşekkür ederim
(4,312 puan) tarafından
Ben 1.5 sene once göturdum kapsamli özel sağlık sigortasına rağmen extra prof farkı odedim fiyat yüksektir illa bu olacak diye bakma bulunduğunnilde araştır.
Sonra gitmeden sen hazırlıklı götür göster sormasa bile, notlarım böyle, kakasi böyle vs diye.Senin detaylara hakim olman Dr de bile daha fazla ilgilenme hissi uyandirabilir.
(1,292 puan) tarafından
Tamam dediklerini yapicam çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
7 cevap 205 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
0 oy
9 cevap 505 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,949 soru

24,176,328 cevap

336,120 kullanıcı

...