0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
geceleri oluyor genelde uyaniyorum sirtim boydan belime kadar sanki tutulmus gibi kaskati oluyor hareket edemiyorum sanki bicak saplanmis gibi kan degerlerime baktirdim her sey yolunda zaten elenetal kullaniyorum ama sebep nedir sezaryen dogum yaptim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde yaptım 6 ay önce.  Yatarak emzirirken uzun süre hareketsiz kalınca ağrıyor bazen 
tarafından
aaa evet o yuzden mi ben de emzriirken oluyor gece
tarafından
Uzun süre yan yatınca oluyor geceleri . Gündüz bisi yok. Genel anestezi oldum buarada
tarafından
ay evet ama emzirmiyorken de yan yatiyorum o zaman olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebeğim 2-3 aylıkken yataktan kalkamıyordum destek arıyorum. biraz hareket etmek gerekiyor. fizik tedaviye gittim, emzirdiğim ilaç kullanamadım spor önermişti doktor 
0 oy
(3,413 puan) tarafından
Belden iğneyle uyuşturdularsa çok ağrı yapar
0 oy
(746 puan) tarafından
Vallaha 7 sene önce ilk kızıma sezaryen de o ağrı bir girdi 3 sene önce oğlumda tazelendi sırtım hiç ısınmıyor hiç buz gibi resmen 
0 oy
(9,614 puan) tarafından
1 buçuk sene oldu sırt ağrısı hayatımda benimle birlikte ölene kadar gidecek anlaşılan doktora da gittim ama bir sorunum yok ne olduysa sezeryan dan sonra oldum
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Belden uyusturmali olduysan o ağrı hiç geçmiyor en ufak ağır iş yap hemen bele kalçaya vuruyor 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 217 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...