0 oy
133 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (305 puan) tarafından
Hamile degilim iki cocugum var ikiside okula gidiyor bazi psikolojik sebeplerden dolayi yemek yemeyi biraktim midem almiyordu agzima birsey alsam kusuyordum simdi hic almiyor midem 2 gune bi anca yiyorum ondada yanimda birisi olursa oyle hafif atistiriyorum 65 kilodan 57ye dustum zayiflik hosuma gitmiyor ama yemek yeme konusunda midem almiyor surekli bulanti yasiyorum sigara kullaniyorum cocuklarima her ogun hazirliyorum yediriyorum ama onlarla oturup yiyemiyorum ne yapabilirim istah surubu onerileriniz varmi geceleri uyku hapi kullaniyorum gunduz olanlari kullanamadim sadece gece hapini atiyorum pazartesi randevum var pisikiyatriye sizin de onerileriniz varmi ?

2 Cevaplar

0 oy
(2,756 puan) tarafından
İnan bı ara0 bende öyleydim kafanı rahatlatmaya bak psikaytr kendin ol yoksa ilaç bagimlilk yaoiyo .ben onemliyim de kendi kendine 
(305 puan) tarafından
Hep diyorum ama malesef toparlanamadim
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından

Canm benm bende senin gibi cok zayifim ve cok halsizdim ablamun tavsiyesiylr biseye basladm ve gece gunduz yemek yiyorum istahim acildi ve enerjim yerine geldi istersen sende dene bi seninki ne kdr psikolojik olsa da belki faydasini gorursun  ben 10 gundur kullanıyorum ve 4 kilo aldım  umarım sana da faydasi olir image

(305 puan) tarafından
Adi tam gorunmuyor canim atarmisin
(109 puan) tarafından
Yavru my tea harnup tozu adi bi arastir istersen

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 229 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.

Kategoriler