0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
1 hafta sonra 3 aylık olcak ellerini tutunca kafasını tutup kalkmaya çalışmıyor ama yüz üstü  yatınca kafasını kaldırıp sağa sola çeviriyor bu şekilde olup düzelmeyen oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence en önemli olan kafasini kaldirmasicanim
(42 puan) tarafından
Yüz üstü kaldırıyor kucağımdaykende dik tutuyor ama hani çocukların elini tutunca kafsını kaldırmak isterya onu yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(4,921 puan) tarafından
Benim oğlumda hiç yapmadı onu ama tüm gelişimi yerindeydi, kafasını bs tutabiliyordu. 4.5-5 aylıkken dönüyordu vs ama elinden tutunca kafayı kaldırma çabası yoktu hatta doktor bize acaba bir fizik tedaviye mi gitseniz dedi, daha gitmeden randevu aldığımızda yapmaya başladı. Herşeyi de zamanında oldu yürümesi oturması vs. biraz teşvik et. Bizimki tembelliğinden yapmamış mesela. 
(42 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum çnkü nörolojik olarak şuan göz takibi gülüo ses çıkarıo bize tepki veriyor bi oyuncağı almak için ona el atıyor gibi ama tek bunu yapmıyor ya üşengeçlikten yada biraz tombul kafası ağır gelip kaldırmak istemiyor
(4,921 puan) tarafından
Siz yine de kontrollerini yaptırın, tedbirinizi alın da tembellikten çıksın sonuç. İhmal etmeyin elbette.
0 oy
tarafından
Yüzüstü yatarken  kaldırıyorsa yeterli digerinin vakti var daha benim oğlum 4-5 aylıkken tuttuğunda kafasını tam dk tutuyordu
0 oy
(4,267 puan) tarafından
Bebeğim bugün 3 aylık oldu. O da 1 haftadır yeni yeni kaldırıyor. Mesela dün de kendiliğinden kaldırmaya başladı çok az bir şey. Yani her gün bir özellik geliyor canım zamanla başlar bebjste
0 oy
(23,013 puan) tarafından
Daha erken değil mi onun için. 4 5 ay falan olmasi gerekmiyo mu 
(23,013 puan) tarafından
Her gün karnının üstüne koy. Öyle kendi çabalasın. Kafasını kaldırmaya çalışsın. Tummy time deniyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy
11 cevap 502 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde nur1203 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 333 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu