0 oy
95 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (196 puan) tarafından
Hediye geldi reçelin içindeki portakal kabukları çok acı ama reçel kısmı güze bunu nasıl değerlendirebiliriz ne yapabilirim açısından yenilmiyor pek 

1 cevap

0 oy
tarafından
Kabukları çıkarsan kalan sosunu kahvaltıda falan yiyebilirsiniz
(196 puan) tarafından
daha farklı degrlendirebilcegim bişey yokmu açıkçası bir kere acı tat aldığımız için yiyesimiz gelmiyor
tarafından
Tatlıya falan yakışır mı mesela kek cheesecake sütlü tatlı bunların üzerine sos olarak. Ben genelde çilek ve vişne reçeliyle yapıyorum sos portakal da yakışabilir bence
(196 puan) tarafından
Him deneyeyim bı yaptığım zaman olabilir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
3 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
26 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (2,684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,930 soru

24,131,833 cevap

334,074 kullanıcı

...