0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,019 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar benim eşim bir kaç gündür büyü muska var supesine girdi eve gelince sinirim dahada çok artıyor dedi nese bir hoca bulmuş hoca bugün telefondan isim doğum tarihi anne ismi istedi eşim benim de kendi işimi verdi 5 dk.sonra ara dedi aradı eşimde dedi sizde büyü var evde sürekli tartışma olur evi koruma büyüsü yapmamız lazım büyüğü bozmamiz lazım 1250 yollayın kargo parasida 100 TL tutuyor sizin büyüğü bozalim dedi ben.esime böyle birşeye inanmadımi söylüyorm varsada bakara suresin açıp evi sirke ile silmemizi söylüyorm eşim ısrarla hocaya inanıyor sizce ne yapmalıyım 

2 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

afedersin esin malmi:)zaar dolandirilmak istio bende buyu bozarim bana yollasin:)al kocandan parayi gttim hicaya de . yaz bi kagida karisik kurusuk biseyler bunu 41 gun suda bekletip 42. gun evin dort bir yanina serpistirecez suyu kagidi da evdeki kisi sayisina bölup yutacaz de. buyu hoyle bozuluyormus de. parayida al harca mis gibi

(300 puan) tarafından
Ayy :D
(9,080 puan) tarafından
adamin tel bilgilerini de ne bilgi topladiysan hica dedigin adami polise  ve muge anli ihbar hattina ilet bence
(12,084 puan) tarafından
Puhahahshshs
(1,019 puan) tarafından
Kız aslında güzel fikir ama eşim benden bu parayı istiyor tabi vermiyorm bankamatik benim çünkü ama inanmasına kızıyorum
(9,080 puan) tarafından
yav bosver kendisi kaptirmadiktan sonra parayi. ilerde bigun psiklojik olarak oh be buyu bozuldu artik rahatim dediginde agzinla degil kicinla gulersin:))
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Valla inanı çevirmek zordur     herşeyin  duayla olduğunu Allâh  ile araya şirk koşmak  olduğunu hiçbir Allâh adamı inancı olan kişi kendıne hoca denmesını istemez  ve sadece  dua eder karşılık beklemez 
(1,019 puan) tarafından
He işte bende bunu diyorm karşılık beklemez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 252 göst.
0 oy
8 cevap 597 göst.
0 oy
16 cevap 1,304 göst.
+1 oy
7 cevap 455 göst.

Kategoriler