0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (6,827 puan) tarafından
Kızlar pazar günü tasincaz nasipse bı arkadaşla anlaştık kamyon işinde çalışıyor hersey de anlaştık saat vs akşam haber veriyor ben gelemem işim çıktı off çok moralim bozuldu herşeyi hazır ettim küçük eşyanın çoğunu da götürdüm yerleştirdim . 

Resmen son dk se,refsizlik yaptı 

İnşaallah başka araba bulabiliriz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kötü olmuş yaa inşallah bulursunuz canim
(6,827 puan) tarafından
İnşaallah ya herşeyi hazır ettim yeni evi temizledim mutfak eşyamı yerleştirdim kullanmadığım eşyaları . Kıyafet vs desen bi kaç tane ayırdık bıraktık eşim de sadece pazar kalıyor diye arkadaşlarını falan ayarladi bı saat hemen gelin diye adam cayiyor se,refsizlik aramasak akşam haberimiz olmucak aradık tekrar saat teyit edelim diye öyle söylüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun için nakliye şirketiyle anlasacaksin canım tasima paketleme vs hep onlara ait hiç biseye elini surmuyorsun cayma gibi bişey de olmuyor biz hep öyle yaparız 
(6,827 puan) tarafından
Malesef maddi olarak öyle bı durumum yok canım taşınma işi yıprattı bizi bakalım inşallah bulur
tarafından
Zor yaaa cidden hem manen hem de madden
(6,827 puan) tarafından
Evet canım malesef zordayiz
0 oy
(5,156 puan) tarafından
Vereceğiniz paraya mı az buldu. Nakliyet şirketlerinde çok para ister inşallah birini bulursunjz
(6,827 puan) tarafından
1 sokak öteye goturcek sadece arabaya mazot parası koy yeter demiş elini sürmücek eşyalara
(5,156 puan) tarafından
Hmm o zaman çok ayıp etmiş siz burada mağdur oluyorsunuz
(6,827 puan) tarafından
Evet yaptığı yarı yolda bırakmak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.