0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Çok şükür kılo vermeye devam edıyorum spor ve dıyet ile. Bu sıralar instagramda çok görüyorum denemek ıstıyorum fakat bı bılgım yok kımısı yoğurtla dıyo kımısı du ile kımısı gece dıyo kımısı sabah aç karna dıyo hangısı doğru bılemedım. Kullanan faydasını gören varmı ve gerçekten bagırsaklara ıyı geliyomu acaba

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gece hiç bir şey yeme yani en faydalı şeyi bile gece yatmadan yemek falan faydalı değil. Bunu sabah limonlu suyla biraz bekletip içebilirsin. Ara öğünde yoğurtla yiyebilirsin. Mucizevi değil ama tohumlar faydalı omega falan vardı içeriğinde sanırım. 
(66 puan) tarafından
En çok bagırsak ıcın faydalıymıs o yüzden denemek ıstedım acıkcası. 1 aydır dıyetteyım 6dan sonra şu dısında hıc bır sey yıyıp ıcmıyorum her gün spor yapıyorum yürüyüşle de 7 kılo verdm hepsı yağdan. Ama bagırsaklarım calısmıyo ya kendımı bıldım bılelı kabızım denemek istedm bende
tarafından
Deneyebilirsin kuru kayısıyı da düzenli yesen sana faydalı olabilir o zaman. Tebrik ederim bu arada
(66 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Kuru kayısı da yedim kaynatıp içimde ama faydası olmadı
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
En fazla bi yemek kasigi kullanman lazim. Ben bi bucuk ay gündüz istedigimi yiyip akşamları chia tohumu ve yogurt yemistim icine istersem meyve dogruyodum veya kuru yemis filan. Spor da yapmamıştım ozel olarak. Ama bi bucuk ayda bes kilo vermistim
(4,876 puan) tarafından
Sulandırirsan biraz jole gibi oluyo mideni bulandirabilir. Yoğurdun icinde beklet oyle ye
(66 puan) tarafından
Hadı ya nasıl oldu valla sasırdım sadece o tohumla  ben 1 aydır dıyet ve spor yapıyorum 7 kg verdım
(4,876 puan) tarafından
Cokta dikkat etmedim gunduz yediklerime. Kendimi kasmadim. Aksam yogurtla yedim iste. Aksam çayın ysninda qbur cubur kuruyemiş olur bizde onlardan yemedim gitti :) spor zaten pek sevmem yapmadim da. Bu aralar yüzmeye gitmek istiyorum ama
(66 puan) tarafından
Yüzme ve bısıklet bende istiyorum ama pek sanmıyorum çocuklarla spora zor gıdıyorum zaten :) ama sasırdım yanı kolay vermıssın güzel sonuç

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 251 göst.
0 oy
5 cevap 273 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,939 soru

24,037,276 cevap

328,991 kullanıcı

...