0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
7 aylık oğlum sadece beşiğinde yatıyor dışarı çıktığımda durmuyo asla uyumuyor ayakta sallıyorum yine uyumuyor ben bu beşikten nasıl vazgeçilebilirim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ayakta sallamaya alıştırdım 6 aylık suan. Diğer oğlumda besige alismisti gittiğim yerde çok bunaldim. Çok sıkıntı yasadim. 
(414 puan) tarafından
Ayakta sallanmayı hiç sevmiyor nasıl alıştıracam ki
tarafından
Ninni açıp salladım 3 4 aylıkken ama . Sonra bisi açmadan sallıyorum.  Bazen elime renkli oyuncak alıyorum onu gösterip dikkatini çekip sallıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
sabit bişeye alıştırmak zor oluyor. biz ilk günden beri bi kanepede bi yerde bi yatakta bi salıncakta derken sağda solda uyuttuk hep gariplerim nereye koysan uyuyorlar. sadece uyanınca tanımadığı bi ortamdaysa korkuyorlar o da normal. uyutma yöntemi olarak da ayakta sallama, kucakta sallama, başını omzuma koyup yürüme ve yanına yatma tekniklerini yerine göre karma kullanıyorum ve uykuyu ninni ile destekliyorum. şükür sorun çıkmadı.

belki sen de ara sıra gün içinde çok uykusu geldiği zamanlarda beşik dışında uyutarak deneyebilirsin. uykudan bayılacak kıvama geldiğinde mesela kanepede uyut

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 106 göst.
27 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
+1 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,717 cevap

336,680 kullanıcı

...