0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

benim eşim başvurmuştu herseyden gecmisti sozluyu de bilmişti ama sonuc başarısız yazıyor gerçekten herseyimizi bu ise baglamistik bu is olsaydi karsilikli yer degistirmeyle bu sehirden gidecektik tez vakitte ama nasip degilmis ne diim 

var mi çevrenizde girip de kazanan

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canım dayin yoksa boş o işler bütün memurluklar dayı sistemiyle işliyor. Sağlam birini bulmanız gerekirdi 
tarafından
bu sistem nereye kadar böyle devam edecek Günah değil mi bunca insana ahirette nasil hesap verecekler
Allah bir kapıyı kapatır diğerini açarmış canim herkesin hakkinda hayırlısı olur inşaAllah ben umut bağlamıştım olsaydi becayiş sistemiyle yer değişikliği yapip bu memleketten gidecektik ama nasip
tarafından
Bilmiyorum canım allah hepimize yardım etsin ben öğretmenim biz de bile sözlü mülakat var adam 75 aliyor sözlü den 100 veriyorlar atanıyor niye dayısı var. Biz 85 alsak boş. Allah yardım etsin hepimize
tarafından
Aminn öyleymiş evet her yonuyle berbat bir ülkede yaşıyoruz ekonomi sıfır refah yok kadınlarımız çocuklarımız için korkar olduk en son yurtdışına yogun göç dalgasi olunca rahatlayacaklar sanırım eğitimli gençlerimiz hep yurtdışına gidiyor kendi memleketinde iş bulamayip elin memleketinde gül gibi geciniyorlar dediğin gibi Allah yardim etsin milletimize ne diim
tarafından
Aynen öyle canım biz de bazen eşimle çıkıp gidelim diyoruz burda kimsenin geleceği yok artık umudumuz yok
tarafından
geçen ben de eşime dedim gel dedim gidelim Almanyaya biraz birikim yapalım dil bilmeden oturma izni alınmıyor çalışma izni falan baya surunuruz dedi hem türkiyede suriyeliler neyse Almanya'da da türkler o muameleyi görüyormuş ülkemizde mülteciler işlere girebiliyor el bebek gül bebek geçiniyor onlara lafım değil  milletimiz bunu kendi elleriyle yaptı maaleseff....
tarafından
Malesef canım ama bakma almanya da çok iyi şartlarda yasayan akrabalarim var üstelik beğenmiyorlar ben öğretmenim aranamıyorum kiz orda öğretmen sene de on kere türkiye ye geliyor paris e oraya buraya tatile gidiyor altında bmw si yine de begenmiyor
tarafından
ciddi misinn vallahi diyorlardi da bu kadar da refah hayat surduklerine inanmiyordum
canim sen hangi alandan mezunsun kpssyle mi oluyor bu atamalar
tarafından
Aynen öyle canım bir de beğenmiyorlar deli ediyorlar beni. Ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum canım. Eskiden sadece kpss di şimdi sözlü mulakat getirmişler onu da torpil e çevirdiler anlayacağın
tarafından
begenmezler tabi hep daha yukseginde gözü olur oylelernin
sozlu mulakat getirdiler ki rahat rahat adam kayirabilmek icin sanirim ve sen 85 aldin yine de olmadı öyle mi nasil hesap verecekler bunlar anlamıyorum
tarafından
Allah sorsun canım aynen öyle adamın olmayınca hiç bir şey yok bu zamanda ne olacak halimiz bilmiyorum
tarafından
Allah yardimcimiz olsun =(
tarafından
Amin canım aminnn eşim de ziraat mühendisi sekiz yıl atama bekledi özelde zor iş buldu mahvolduk resmen
tarafından
evet az once okudum postunu ve eşinin ailesinin yaptığı resmen yuzsuzluk hangi yuzle para istiyorlar hâlâ şaşırmış durumdayim
tarafından
Aynen canım sorma üç yıl birlikte oturdum neler çektim eşya aldık bir sürü borç harç kredi borcu beş kuruş yardım etmediler benden istiyorlar
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kardeşimde başvurucak bakalım hayırlısı 
tarafından
aynen canim ama sanirim dayiya amcaya bakio bu durum
0 oy
(18,545 puan) tarafından
Bekçilik derken mahalle beksici mi köy korucusu mu 
tarafından
carsi ve mahalle bekçiliği canım
0 oy
tarafından
Hayırlısı değilmiş diyip geçmek gerek :/
tarafından
aynen Allah bir kapıyı kapatır diğerini açarmış
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Eşimin kuzeni girmiş kazanmıştı 
0 oy
tarafından
Açıklandı mj
tarafından
evet açıklandı bu sabah öğrendik biz de

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 177 göst.
15 Ağustos 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Minikii (981 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 367 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 257 göst.

Kategoriler

1,472,287 soru

24,109,378 cevap

332,875 kullanıcı

...