0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev sahibimiz eşimin akrabası üstelik sözleşme yapmadık akrabadır diye. Heray kirayı düzgünde veriyorduk herhangi bi problemde yoktu. Bunlar karı koca plan kurup boşanacaz karım eve gircek diye sonra karısı hergün evime gelip kocamla anlaşamıyoruz çabuk çıkın yoksa birbirimizi öldürcez kavga ediyoz diye kadın bana hatta boşanırsam bana nafaka mal mülk ne kalır die sordu bende bilmiyorum dedim. Bizde çıktık. Çıktığımız gibi tadilata verdiler zaten evi ev değildi mecburiyeten oturduk. Bugünde tadilat yapıyolar doğalgaz düşeyip başkasına kiraya vercekmiş. Boşama falanda yoktu bizi kandırdı bizde inandık gerçekten boşancak diye bide 55. 60 yaşında koca insanlar yalan söylediler. 

5 Cevaplar

0 oy
(757 puan) tarafından
İki gün önce bizde eşimin annesinin kuzenin evinde kaliyirduk kontrat vs birsey yoktu evine her ay bakım yaptiriyorduk mutfak dolabı,  cam laminant vs. Kadin geldi bahcede ocak kurduk diye kavga çıkarttı,  bende gittim ne yaptıysam söktürüp annemlerin boş evine geçtim akraba diye güvendik bizi kullandı.
tarafından
Bizimkide bizi kulandı bide yaşlarından utanmadılar yalan söylediler
(757 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni hala geçmedi kadına sinirim. Bide saf gibi turşu ,kislik ne yaptıysam kadına da götürüp verdim zehri zıkkım olsun.
-Reklam-
0 oy
(23,536 puan) tarafından
Zaten ne hainlik gelirse akrabadan tanıdıktan gelmiyor mu? Bir de bu devirde sözleşmesiz babaya bile güvenilmez 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Akraba akreptir... Yedi kat yabancı olsun daha iyi. 
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Yaşından başından utanmaz insanlar işte. O eve dair emelleri ne ise ulaşamasınlar inşallah. 
0 oy
(6,809 puan) tarafından
Akrabayla ye iç iş yapma derler bizde . Allah sorar hesabını merak etme 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 507 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.