0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar 22 haftaligım dün gece bebegimi gördüm rüyamda gamzeli çok tatlı bir bebekti ama 5 aylık falan ki haliydi çok güleçti acaba gerçekten doğru çıkar mı gören oldu mu hiç (aklımda hiç yokdu yani bilinç altımda gorurmuyum falan demedim hiç )

11 Cevaplar

0 oy
(892 puan) tarafından
Bende 13 haftalık bende gördüm bebeğim beşikte oturuyor pembiş yanaklı kız doktora gittim dedi kıza benziyor daha bilmiyorum doğsun bakalım gerçek mi olacak 
(49 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin sağlıcakla kavusalim ilk kez görünce çok etkilendim bende sormak istedim
(892 puan) tarafından
İnş rabbim merakta kalmayalım diye belki gösteriyor bize
-Reklam-
0 oy
tarafından
tosuncuk ve kapkara upuzun saçlı bir bebeği normal doğurduğunu gördüm. 

sezaryenla 1900 gram, bembeyaz bebek doğurdum :) 
(49 puan) tarafından
Allah seni :) sağlıklı olsunda gerisi önemli degil
tarafından
aynen öyle :)
0 oy
(5,408 puan) tarafından

Yok ya psikolojik. Ben defalarca gördüm ama bebeğim alakasız doğdu :D

0 oy
(4,101 puan) tarafından
Valla ben kel, hafif toplu, açık tenli bir bebek gördüm. Bebeğim de öyle doğdu. Hahaha
0 oy
tarafından
Ben hep erkek bebek görüyordum sonuç kızım oldu çok şükür ☺
0 oy
tarafından
Gebeliğim boyunca oğlumu görmüştüm. Tıpatıp aynısı.
0 oy
tarafından
Ben kızımı görmüştüm..hamile olduğumu da rüya gördüm diye test yapip öğrenmiştim..hala o rüya aklimda..kizim tipa tip aynisi dogdu o ruyadaki bebekle
0 oy
(23 puan) tarafından
Ben kız bebek emzirmistim oğlum oldu
0 oy
(86 puan) tarafından
Tahminim 4 haflık hamileydim düşük tehlikesi vardı dua ettim uyudum rüyamda oglan bebegi cçtatlımı tatlı kundakta kucagımda dogurmuşum gülüyor  bana cinsiyeti ögrenene kadar o gözümün önünden gitmedi 12 haftalık cinsiyetini öğrendim Dr biz cinsiyet öğrenmek istemiyoruz dememe rağmen bir oglum olacak dedi sok geçirdim. Ve doğdu ve saka gibi rüyamda gördüm bebeyim miş sanki oglum baba umut olmak için rüyama girdi ve suan 2 bucuk yasında ve 8 haftalık gene hamileyim bakalım bunda ne olacak 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bende çok sık rüyamda görüyorum bir görüyorum kızım oluyor bir görüyorum oğlum oluyor cinsiyeti merak ediyorum ondan herhalde ama hep farklı görüyorum hayırlısı olsun inşallah 
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Kızım da bembeyaz mavi gözlü sarışın bi bebek görmüştüm.Ama kızım oldu beyaz tenli ama renkli gözlü sarışın değildi. Sonra oğlum oldu tam rüyamda gördüğüm gibi bi bebekti hala da öyle çok tatlı. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
4 cevap 288 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sepet sepet yumurta (194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,465,731 soru

24,020,274 cevap

328,191 kullanıcı

...