0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim çocukların her dediğini yapıyor ama benim dediğimi asla yapmıyor üstüne gidince beni boğma diyor üzülüyorum çocuklara hayır demesini bil diye sen buna karışamazsın diyor çok bunaldım darlanıyorum çok şımarık çocuklar asla lafımı dinlemiyorlar biri 3 biri 13 yaşında 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soru yanlış olmuş bacım, çocukların eşim ve benim üzerimdeki hakimiyetiyle nasıl başa çıkabilirim olmalıydı. Ve açıkçası eşin bu tavrını sürdürdüğü sürece ne desen ne yapsan boş, önce eşinin tavrı değişmeli 
tarafından
Çocuklara olan tavrına bişey diyemem, ilgili olması çok güzel bişey, buna sevinmelisin. Yanlış olan sana sergilediği tavır. Aradaki dengeyi kurması gerekir çocuk değil bu adam, çocuklarını seviyo diye seni dışlaması yada çocukların seni yok saymasına izin vermemesi gerekir.
(6,764 puan) tarafından
Şu yorumundan sonra senin abarttıgini ve kıskançlık yaptığını düşünüyorum banyo ettirmesi tırnak kesmesi ilgili bir baba olduğunu gösterir köle olduğunu belkide kusura bakmayın fesatlık yaptığınız için huzurunuz yok
tarafından
Büşra sen yorum yapma yaa saçma sapan konuşuyon Buda hep benim postlarıma geliyor herhalde bir defa tartıştık bana beddua ediyordun eski hesabım varken iki çocuğu tepesinde tasıyıpta beni yok sayması ne kadar doğru
(6,764 puan) tarafından
Senin ilgili babaya köle demen ne kadar doğru Birazda kendini sorgulaman lazım

Valla yorum yaparken kim paylaşmış diye bakmıyorum ki gale alip tartıştığım kişileri aklımda tutacak kadar umursamıyorum
tarafından
Tamam büşra sensin
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
Aşağıda 2. Evliliğimiz çocuklar yüzünden yuvamız yıkılacak diye yorum gordum de acaba çocuklar eşinizin çocukları mı ortak çocuklarınız mi bunu merak ettim 

Çoğumuzun esi aynıdır bence zamanımızın erkekleri çocuklara çok düşkün eski zaman erkekleri daha doğrusu babalarımız gibi değiller gerçi beni bu rahatsız etmiyor bazen bende kızıyorum tabi o ayrı.

Ama sırf bu yüzden boşanilmaz bence
tarafından
Küçük benim ilk eşimden büyük eşimin ilk eşinden çocuklar beni yok sayıyor eşim müsade ediyor en çok zoruma giden bu zaten aşırı ilgileniyor şımartıyor haftada bir geliyor eşim eve diğer günler beni hiç dinlemiyor çocuklar
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Yorumundan okudum kocan babalık yapıyor kölelik değil benim eşimde tırnaklarını keser saçını kurutur yarar saatlerce oynar dediğini yapar ama kızım şımarık olmadı belkide fıtratla alakalı bir durumdur sen çıcukları kıskanıyor olabilirmisin tüm ilgi onlarda olduğu ve eşin dengeyi kuramadığı için 
tarafından
Saçmalama 13 yaşındaki çocuğu banyo yaptırmasının neyi normal Allah’ını seversen onlarla ilgilenecek diye beni yok sayması ne kadar doğru
(9,610 puan) tarafından
Yorumu tekrar oku bence yorumumda BANYO YAPTIRMAK YAZMIYOR bu bir Kocan dengeyi kuramamış dedim buda iki
tarafından
Eşim öyle olduğu için ben çocukları baş edemiyorum
(9,610 puan) tarafından
O her dediğini yaptığı için ve senin hayır dediğini de yaptığı için seni yoksayıyorlar bak yazdıklarını eşimde yapar ben bişeye hayır dediysem kızımda kocama koşar ama eşim annen hayır dedi der bu sayede ikimzide dinliyor ilk yorumumda yazdıüım gibi kocan ilgili bir baba bu güzel ama dengeyi kurması lazım
tarafından
İlgili baba ama beni dışlaması iyi bir eş degıl
0 oy
(23,548 puan) tarafından
Çocuklar ortak çocuk mu ilki kocanın ikinci mı ortak. Arada çok ciddi yaş farkı var anladığım kadarıyla hayata bakışınız beklentileriniz aynı olmuyor adam ununu elemiş eleğini asmış severek mı evlendiniz eşinin çocuklarla ilgilenmesi çok çok güzel ama seni görmezden gelmesi ciddi sorun böyle evlilik olmaz 
tarafından
Büyük eşimin ilk eşinden küçük benim ilk eşimden çok zoruma gidiyor artık daha bir sene olmadı evleneli
0 oy
tarafından
İkinci evliliğim demişsin canım çocuklar ortak mi eşinin mi 
tarafından
Küçük benim ilk eşimden büyük eşimin ilk eşinden
tarafından
Anladım canım bizde üvey baba da büyüdük bize de öyleydi babamız ama annem hiç sorun etmedi tabi banyo falan ettirmedi de biz buyutuk ben 9 kardeşim 8 yaşındaydı kendi çocukları da vardı üvey babamın
tarafından
Ne anlatsam görmedıgınız için anlattığım kadarını yorumlayacaksınız neler yapıyom onun için ama boş

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 657 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nickflnyok34 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Es25 (4,006 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 171 göst.
10 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,509 soru