0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bebeler uyuduysaaa❣️☺

image

6 Cevaplar

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

Uyumadi ama kahvem var sayılırmi  eşim çok yoruldu bugün bebeği bana satti uyudu 

image

tarafından
Sayilir kuzu sayilir ❣️Bende büyüğü yarin erken okula gidicez diye uyu dedim uyudu küçük zorladi oda bayıldı bende beslenmeye börek yaptım dolaba koydum kahve icip uyucam insallah
(6,777 puan) tarafından
Darısı benimkinin başına inşallah az ortalığı toparlar uyurum uyursa bugün full hastanedeydim yorgunluktan bittim ♥️
tarafından
İnşallah uyur kuzum sende dinlenirsin Rabbim digerinede saglikla sıhhatli kavusmayi nasip etsin ❣️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun benimkiler  biri uyuyor uyanıyor diş çıkarma süreci öbürü de karanlıkta tavan al bakıyor gündüz uykusunu almış diye uyumuyor 
tarafından
Bende küçüğü uyutayim derken büyük erken uyudu börek yaptık sonra onuda uyuttum uyucam inşallah ❣️
tarafından
Valla öyle iki tane olunca düzensiz oluyor bize de uyku falan kalmıyor
tarafından
Valla tek çocuk hicmis bea ikinci oldu saftimiz kaydi jsjsjs
0 oy
tarafından

Afiyetler olsun bebişş 

image

tarafından
Ooo sizede afiyet olsun kuzu ❣️
(2,129 puan) tarafından
Bu bardakları görünce aklıma s.klkgm geldi eşimle kendime gidip bu bardakdan aldım ve supriz dedim sonra karimda karim yazanı yanlışlıkla kırdım yıkarken ve tekrar almaya gittiğimizde yanlışlıkla tkrr kocamda kocam almışım elimizde iki tane kocamdakocam oldu soyliyceklerim bu kadardı esimede sana hediye aldım diyip sevinerek vermiştim ;(
0 oy
(2,164 puan) tarafından

image

daha uyumadı sıpa elimi çizecekmiş:D
tarafından
Uykuyu cizseydi jsjsjsjs
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Çay icyoz bebiste eşim salıyor yatarsa çok yorgunum namz klip yatcam
tarafından
Bende uyucam simdi uykum geliyo jsjsjs
0 oy
(138 puan) tarafından
Tuvalete giriyorum uyutabilince kahve yapmayı bırak salonu toplamaya enerjim kalmiyo size afiyet olsun bı saat uyursam bana kâfi 
tarafından
Benim sadece gece böyle tüm gün sefilspor dolasiyoz jsjsjsjs
(138 puan) tarafından
Of cidden sefil gibiyiz ya bide anlasalar varya sen yine iyi idare ediyon masallahin var diyip nazar degdiriyolar bide hasta olucam diye korkuyorum gel bide bana sor nasl idare ediyorum
tarafından
Ne kadarlar kuzum

Benimki 4 yaş kreşe gidiyo
Biride 4 aylik ikiside kiz❣️
(138 puan) tarafından
Biri aklı başında en azından sizin. 2 buçuk yaşında biri 7 aylık biri. İkiside oğlan.. ikiside bezli. Büyüğü tehlikeye kucak açtığı için öteki diş döneminde olgudundan ve eşim şehir dışında çalışmaya başladığı için çok daha zordayım. Kaynanam kardeşim gelip gidiyo ama yinede zorluğu başka . Aman Allah sağlık versin de gerisi geçer. Bide benim aklıma mukayyet olsun kolaylık versin hepimize
tarafından
Amin aminn inşallah sizin baya küçükler kuzum benim büyük kreşe gidiyo küçükle kaliyoruz iste gel git gün geciyo
(138 puan) tarafından
Evet büyürler ama çabuk geçiyo zaman . İşte o zamanın içinde de bazı yaşananlar unutulmuyo malesef..

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 693 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 509 göst.
8 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,180 soru

24,150,464 cevap

334,878 kullanıcı

...