0 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (156 puan) tarafından
Kızlar 18 aylık oğlumun üst dudak bağı var ve kestirmek istiyoruz Ankara'da olanlar bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahi doktoru var mı? Bunu yaptıran varsa eğer bilgi verir misiniz nasıl bir süreç kaç defa gitmemiz gerekiyor doktora?

Özel de olabilir yeter ki iyi ve ilgili bir doktor olsun

4 Cevaplar

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Kızımında dudak bağı var, genel cerraha muayene ettirdik ama diş hekimine gitmemiz gerektiğini söyledi. 
(156 puan) tarafından
Bizim de çocuk doktorumuz çocuk cerrahiye gitmemizi söyledi.
(156 puan) tarafından
Siz nerde oturuyosunuz acaba hemen kestirmeyi dusunuyor musunuz
(3,452 puan) tarafından
Doktor yemesinden problem olmadığı için acele etmeye gerek yok dedi. 4 yaşına doğru diş hekimine muayene ettirecem
(156 puan) tarafından
Kimi KBB yapar demiş kimi plastik cerrahi kimisi genel cerrahi sizde diş hekimi diyosunuz.kafam karıştı hepsini tek tek gezeceğiz galiba
(3,452 puan) tarafından
Eşim hastanede çalışıyor, genel cerraha götürdüm kızımı direkt. Yapabilecek olsa yapardı o anda. Ama diş hekimine gitmesi gerektiğini söyledi.
(3,452 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnsanlar dil bağı ile dudak bağını bazen karıştırıyorlar. Dudak bağı diş yapısıyla alakalı bir durum. Youtube'da zaten bu konuda diş hekimlerinin çektiği videolar var. Öncesinde birqs araştırın derim
(156 puan) tarafından
Kbbye randevu aldım bakalım onlarda ilgilenmiyoruz derse diş hekimine giderim . teşekkür ederim cevabınız için:)
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Kızlar Ankara'da oturan yok mu hiç ya
0 oy
(6,419 puan) tarafından
Kbb tık diye keser muayene ederken kesiyor çoğu. Kbbye gidin 
(156 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(711 puan) tarafından
Benim kızımda da var ama çocuk cerrahı yapmıyor sanırım plastik cerrah yapıyor, o da bize şimdi acelesi olmadığını biraz büyüdükten sonra yaptırabilirsiniz demişti 
(156 puan) tarafından
Çocuk doktoru da hiç bir şeye engel değil sadece estetik olarak belki çocuk büyüyünce rahatsız olur dedi ama bizim doktor neden çocuk cerrahiye gidin dedi onu anlamadim
(711 puan) tarafından
Dişlerinin ayrık olması dışında bir şeye engel değil, belki kişiye göre değişebilir, biz de ilk çocuk cerrahına gittik bizi plastik cerrahına yönlendirdi
(156 puan) tarafından
18 aylık oğlu dişleri ayrık değil acaba sonradan mı aciliyo arasi
(711 puan) tarafından
Bizimki çıkarken açıktı arası, dudak bağı dişlerin arasına da uzanıyor ondan heralde, sizin ayrık değilse sonradan açılmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
5 cevap 231 göst.
4 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
14 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,921 cevap

335,847 kullanıcı

...