Açılmam uzun sürdü bol bol yürüdüm canım.
18 kilo almistim hepsi gitti çok şükür
Genel olarak coook hareketli biriyim . Kipir kipir hic durmam yerimde.
45 kilo idim 57 kilo oldum 8. Ayda 34. Haftada erken dogum oldu. Acilmasin die ugrastim ama alt muayene yuzunden doktorum sagolsun acikligi baslatti 2 cm acilmam vardi sonra 4 sonra 7 cm derken doguma girdim. Bir saat sanci cektim dogurdum sonra. Eger normal surecini beklese idi perine masaji yapar bol bol su icer ve yuruyus yapardim ancak zaten beklemedi.
Kolay dogum icin insirah suresi oku, hurma ye ve bol bol yuru canim Allahim herkese kolay dogum nasip etsin. Rabbim kimseyi o yolda koymasin.
Normal doğum yaptım kendi sancim gelmedi suni sanci ile 1cm açılmam vardi çoğaldi doğdu oğlum .merdiven çık hurma ye sıcak suya otur squat hareketi yap özellikle doğum anın da cömel kalk cnm.bnm açılmam olmadığı halde bunlar çok işime yaradı normal doğum oldu 56 kilo ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim şu an da geçen ay tartildigimda 65 kilo idim. Boyum var ama kilolu durmuyorum öyle çok .5 kilo versem çok iyi olucam ama emziriyrm veremedim
Benim çok zor bir doğumdu saat 2 de suyum çok geldi hemen hazırlanıp hastaneye geldik acılmam 1cm sadece sonra sabah oldu suni sancı verdiler azar azar sancılarım arttı sonra o acıyla gene sabahladim saat tam 10:10 bebeğim dünyaya geldi ama yemin ederim varya hemşireler zorla doğum yaptırdı off ne çektim ben ya ALLAH bilir dikişlerim oldu 6 7 yanlış hatırlamıyorsam Cook şükür hepsi geçti gitti 10 cm açıklıkla doğum yaptım bu arada bu kadar
1,486,321 soru
24,299,642 cevap
343,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın